4 kerstgeschenken waar je klant en personeel gelukkig mee maakt

De decembermaand zit vol met feesten. Van Sinterklaas naar de kerstdagen om vervolgens het oude jaar gedag te zeggen en het nieuwe jaar te verwelkomen. Het is ook een periode van tradities. Eén van die tradities die goed past in december is het geven van cadeaus. Zowel privé als zakelijk. Je geeft een kerstgeschenk aan je medewerkers. Om hen te bedanken voor hun inzet. En je geeft een kerstgeschenk aan je klanten, om hen te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Met deze vier kerstgeschenken maak je klant en personeel gelukkig.

1. Lekker verzorgd de feestdagen in

Tijdens de feestdagen doen mensen hun best om er net iets mooier uit te zien, met feestelijke kleding. Daar hoort ook een lekker verzorgingsritueel in de badkamer bij. Douchegel of badzout, even scrubben en daarna een heerlijke bodycrème. Je voelt je herboren! Ook mannen vinden steeds vaker de weg naar de badkamer voor een wellness moment. Een giftset met verzorgingsproducten voor in de badkamer is dan ook een kerstgeschenk waar je medewerker en klant blij mee maakt. Zorg wel voor een dames- en een herenvariant. Een mooie wens op een mooie kaart maakt je kerstgeschenk af!

2. Samen proosten op kerst en het nieuwe jaar

Tijdens de feestdagen is het genieten. Lekkere hapjes, een gezellig kerstdiner. En daar hoort ook een lekkere fles wijn bij. Of een bruisende Cava, de Spaanse variant van champagne. Je kunt de wijnset mooi laten verpakken in een houten kistje, bedrukt met je logo, met bijpassende wijnglazen. Uiteraard is er de mogelijkheid te kiezen voor een witte of rode wijn. Een kerstgeschenk als dit wordt gewaardeerd en gebruikt tijdens de feestdagen! 

3. Picknickmand voor een winterbbq

Bij een bbq denk je toch in eerste instantie aan de zomer met zwoele avonden. Maar de laatste jaren is een winterbbq steeds meer in trek. Jij kunt je klanten en medewerkers verwennen met een mooi kerstgeschenk dat daarbij past. Waardoor jullie gezellig met een heel stel buiten kunnen eten. Een goed ingerichte picknickmand maakt dat mogelijk. Een mand gevuld met borden en bestek. Iedereen kan mee eten!

4. Draadloze geschenken

Kerstgeschenken die jouw personeel of klanten kunnen gebruiken om te ontspannen zijn altijd goed. Het is heerlijk om te luisteren naar je favoriete muziek of te kijken naar een spannende film op Netflix. Zeker rond de feestdagen wanneer iedereen wat meer vrij is. Maar we willen steeds minder vast zitten aan draden terwijl we muziek luisteren of naar een film kijken. Een draadloze hoofdtelefoon is dan ook een schot in de roos. Bluetooth maakt dat mogelijk! En met een opdruk van je logo of verzorgd in je huisstijlkleuren weet je zeker dat er aan je gedacht wordt tijdens de feestdagen!

Deze kerstgeschenken zullen stuk voor stuk in de smaak vallen bij je personeel en bij je klanten. En je kunt ze voor jouw onderneming laten bedrukken met een logo. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden bij het kiezen van een feestelijk en passend kerstgeschenk. Welk kerstgeschenk past bij jouw bedrijf?

2Bfound is een online marketing bureau te Dordrecht en gespecialiseerd in online marketing voor het MKB. Middels diverse online marketing disciplines zorgt 2Bfound ervoor dat iedere klant is verzekerd van een goede positie in de zoekmachine. Dit wordt onder andere gedaan door alvorens een uitgebreid onderzoek uit te voeren en te bepalen welke zoekwoorden van belang zijn. Dit alles om te zorgen voor gerichte bezoekers naar je website en het behalen van conversies.

Wij verzorgen onder andere:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO & SEA)

Conversie Optimalisatie

Online Adverteren (SEA, remarketing etc.)

Content marketing

Social media marketing

E-mail marketing

Webshop ontwikkeling

Online Marketing trainingen

Blijf op de hoogte van de laatste online marketing ontwikkelingen en trends en volg ons op social media en bekijk regelmatig ons blog.