Altijd beschermd tegen dataverlies met een replicatie server

Wil je als bedrijf beschermd zijn tegen dataverlies en verzekerd zijn van continuïteit in de bedrijfsvoering? Een replicatie server zorgt ervoor dat data van King naadloos gerepliceerd wordt en dus altijd bereikbaar is.

Bij storing gewoon doorwerken
Bij gebruik van de King Replicatie server wordt de King-database op twee servers tegelijk geïnstalleerd. De gegevens die in de ene database worden gewijzigd, worden door de replicatie server op de andere server automatisch bijgewerkt. Zo beschik je continu over twee identieke versies van de King-database. Als een van beide servers uitvalt door een storing, dan blijft de andere server actief en kan iedereen normaal doorwerken. Intussen kan de storing worden verholpen en kan de tweede server weer geactiveerd worden, waarna de beide databases worden gesynchroniseerd.

Nooit meer een back-up terugzetten
Het kan je zomaar overkomen: de harddisk geeft de geest. Dan moet je dus een nieuwe harddisk inbouwen, de back-up terugzetten en de laatst ingevoerde gegevens opnieuw invoeren. En al die tijd kun je niet verder met King. Ook dat is niet langer aan de orde met de King Replicatie server. De King Replicatie server verhoogt de betrouwbaarheid van jouw King-administratie en zorgt voor tijdwinst doordat iedereen bij een storing gewoon door kan werken.

Meer weten?
Wil je meer weten of een prijsopgave voor dit product, neem dan contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Bij King krijg je betrouwbare en slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Compleet en makkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat jouw business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of handelsonderneming, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.

Quote ondernemer: “Samenwerken is versterkend voor onze ondernemingen, ieder met de eigen specialisatie en professionaliteit. We kunnen niet alles zelf en hebben elkaar nodig in onze groei en het bereiken van onze doelen. Initiatieven zoals deze zullen de basis vormen van nieuwe samenwerkingen”.