Anneke Panella van Improve Your Business English geselecteerd voor Expert Podcast Netwerk van BNR

Vorige week was de kickoff van het Expert Podcast Netwerk van BNR nieuwsradio. De Leerdamse ondernemer Anneke Panella-Drijver van Improve Your Business English is één van de slechts 41 experts die voor de vijftien verschillende domeinen van het nieuwe podcastnetwerk is geselecteerd. Hoofdredacteur Sjors Fröhlich knipte in het bijzijn van de experts digitaal een lintje door op het moment dat het Expert Podcast Netwerk officieel werd gelanceerd.

Anneke is coach zakelijk Engels en helpt ondernemers en professionals van hun middelbare school Engels af zodat zij met impact in het Engels kunnen communiceren. Zij is auteur van het boek Master Your Business English, Communicate with Power in 7 Simple Steps

De eerste podcast in de serie ‘Quick and Easy Tips for your Business English’ met als titel: 7 foolproof netwerkvragen, is reeds te beluisteren via Soundcloud. Vanaf nu verschijnt er om de week een nieuwe podcast met steeds een wisselend thema op het gebied van zakelijk Engels.

Het Expert Podcast Netwerk van BNR digitaliseert en personaliseert met de lancering van dit netwerk het nieuws- en kennisaanbod. Zo wil BNR luisteraars de weg wijzen naar specifieke kennis rond zakelijke niches en experts helpen hun expertise breder te delen. Het on demand luisteren wordt net als on demand kijken (bijvoorbeeld naar Netflix) steeds populairder. De bèta versie van het platform is live op de website van BNR en later dit jaar zijn alle expert podcasts ook te beluisteren via de nieuwe app.

Voor dit project heeft BNR een innovatiesubsidie ontvangen van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Bij Improve Your Business English helpen wij jou als professional van je middelbare school Engels af, zodat jij jouw producten of diensten in het Engels met impact en vol zelfvertrouwen kunt vertegenwoordigen. 

Je kunt bij ons terecht voor live trainingen (een-op-een, incompany en via Skype), online trainingen (bijvoorbeeld Improve Your Vocabulary), (e-)boeken en heel veel gratis tips & tricks, zoals de drie video’s - Mijn beste tips om jouw zakelijk Engels te verbeteren! -, challenges en een blog met al meer dan 150 artikelen.

Wil je weten hoe jij in het Engels klinkt? Klik dan hier.

Mijn boek Master Your Business English - Communicate with Power in 7 Simple Steps is een must-have wanneer je op eenvoudige wijze je zakelijk Engels naar een hoger niveau wilt tillen en je je wilt laten inspireren door 9 topprofessionals die hun tips & tricks delen op het gebied van internationaal zakendoen. Met o.a. Aad Ouborg, Rens de Jong en Arko van Brakel.

In onze podcasts voor BNR Nieuwsradio geven we Quick and Easy Tips for your Business English

Warm regards,
Anneke Drijver / anneke@improveyourbusinessenglish.nl