Ben je ondernemer? Gratis offerte check door experts!

Elke ondernemer die regelmatig een offerte uitstuurt weet dat dat lang niet altijd tot een nieuwe klant leidt. Waar bij de ene ondernemer 1 op de 3 offertes tot een nieuwe klant leidt, is dit bij andere 1 op de 7. De inhoud en design van een offerte spelen hierbij een grote rol. Na uitgebreid onderzoek weten de specialisten van Offerte.nl precies hoe de perfecte offerte eruit ziet. Zij bieden nu aan alle ondernemers aan om je offerte GRATIS te laten checken.

Zoals het spreekwoord luidt: “Twee ogen zien meer dan één”. Iemand anders kan dingen zien die jij over het hoofd hebt gezien. Heb je ooit iemand je offerte laten controleren? De kans is waarschijnlijk groot dat je iemand in je netwerk er een keer naar hebt laten kijken, maar daarna niet meer. Tijd voor een opfrisser. 

Belang van een goede offerte

Wij van Offerte.nl hebben onderzoek gedaan onder meer dan 300 van onze partners die dagelijks offertes uitsturen. Hierdoor weten we precies welke aspecten van een offerte het meest belangrijk zijn en hoe je deze gebruikt. 

Een juiste offerte verhoogt je kans van slagen bij het binnenhalen van een opdracht. Helaas kun je niet precies door de ogen van de klant kijken om te bepalen wat hij of zij het liefst wil terugzien op jouw offerte. Is het een strak design? Zijn het algemene voorwaarden of toch een begeleidend schrijven die je met de offerte meestuurt? Het is in elk geval belangrijk dat de inhoud van je offerte wel klopt. 

Gratis check-up

Daarom biedt offerte.nl de mogelijkheid om gratis je offerte te laten controleren. Ja, gratis. Geen kosten, niets. Misschien is je offerte feilloos, misschien ontbreken er een paar zaken, zodra je offerte is gecontroleerd geeft offerte.nl je direct feedback. 

Hoe doe je dat? Heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar expert@offerte.nl en voeg daar je offerte aan toe. Doe dit hoe je normaal gesproken je offerte opmaakt. Dit mag voor de levering van een dienst of product zijn, in Word of pdf, dat maakt niet zoveel uit. Doe alsof wij een offerte bij jou opvragen, zo blijft het zo echt als maar kan. Door je offerte in te sturen word je nergens voor aangemeld en kom je niet in een mailbestand te staan. Wij versturen alleen de verbeterpunten van jouw offerte.