Bespaar op uw IT kosten met Apple

McPartners is professioneel leverancier van IT-diensten met 35 jaar ervaring op het gebied van Apple hardware en software. Daarnaast levert en implementeert McPartners netwerkapparatuur, opslagoplossingen (NAS) en software.

Support

U kunt bij McPartners terecht voor Apple IT advies. We brengen de huidige situatie in kaart en geven op basis daarvan een advies. We helpen u ook om dit te implementeren. Dit kan zijn vernieuwing van de huidige IT infrastructuur of de workflow. Dit zorgt ervoor dat u op de lange termijn veel profijt heeft van onze aanbevelingen en uiteindelijk veel minder IT kosten heeft, dus veel geld bespaart.

Mobile Device Management/Jamf Pro

McPartners is gespecialiseerd in Apple Mobile Device Management en Jamf Pro. U kunt bij McPartners terecht voor totaaloplossingen op het gebied van Mobile Device Management. Of dit nu voor een groot bedrijf is wat al jaren met MDM werkt of een bedrijf welke op zoek is naar een MDM oplossing maar niet weet hoe het opstart proces en beheer van MDM werkt. McPartners helpt u met het gehele proces van inventariseren van de huidige IT tot het helpen van eindgebruikers. U geeft aan wat uw wensen zijn en dit wordt direct opgepakt en uitgevoerd. Wilt u ook besparen op uw IT kosten?

Bel dan 0348 – 485 265 of stuur een mailtje naar info@mcpartners.nl

McPartners is dé Apple Authorised Reseller en Apple ICT dienstverlener. Onze focus ligt op de zakelijke markt en wij denken graag met u mee naar uw beste Apple IT oplossing. Met meer dan 35 jaar ervaring op gebied van Apple automatisering durven wij te stellen dat Apple ons vak is. Vanuit het centrum van de Randstad installeren onze engineers door heel Nederland uw optimale Apple IT oplossing, van server tot werkplek.