Bespaar tijd door een schone database

Je wilt je King administratie(s) actueel houden dus je zorgt dat regelmatig een controle op verouderde gegevens wordt uitgevoerd in je King administraties. Dit doe je met Live Reorganisatie!

Snellere verwerking door geoptimaliseerde King-database
In de King-database worden veel gegevens bijgehouden die na verloop van tijd niet meer nodig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens om een transactie terug te draaien als de verwerking wordt beëindigd voordat deze voltooid is, zoals bij een storing. Vooral bij grote transacties, zoals de jaarafsluiting of het verwijderen van een boekjaar, neemt de omvang van de King-database fors toe. Zodra de actie succesvol is beëindigd, zijn deze gegevens niet meer nodig. Ze blijven echter wel aanwezig in de database, waardoor deze nodeloos groot wordt en de verwerking langer duurt. King wordt daardoor merkbaar trager.

Een reorganisatie van de King-database zorgt ervoor dat deze de normale omvang krijgt en de performance van King weer optimaal wordt. De database wordt gereorganiseerd en de overbodige gegevens worden automatisch verwijderd.

Doe je het niet geautomatiseerd dan moet King eerst worden afgesloten, waarna de database opnieuw wordt opgebouwd. In die tijd kan er niet met King gewerkt worden. In onze 24-uurs economie is dat soms heel lastig.

Live reorganisatie = tijdwinst!
Bij de live reorganisatie worden het indexeren van je administratie en het verkleinen van de log-bestanden, de reorganisatie, geheel automatisch en continu uitgevoerd. King hoeft niet te worden afgesloten en iedereen kan doorwerken. Hierdoor wordt behoorlijke tijdwinst gecreëerd.

Meer weten?
Wil je meer weten of een prijsopgave voor dit product, neem dan contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Bij King krijg je betrouwbare en slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Compleet en makkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat jouw business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of handelsonderneming, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.

Quote ondernemer: “Samenwerken is versterkend voor onze ondernemingen, ieder met de eigen specialisatie en professionaliteit. We kunnen niet alles zelf en hebben elkaar nodig in onze groei en het bereiken van onze doelen. Initiatieven zoals deze zullen de basis vormen van nieuwe samenwerkingen”.