Beter leren presenteren met de online cursus van Ronnie Overgoor

Genomineerd dagvoorzitter van het jaar en spreker Ronnie Overgoor, tevens initiatiefnemer van online videoplatform 7DTV, is het online videoplatform Beter Leren Presenteren gestart.

Het platform richt zich op iedere zakelijke professional die beter wil leren presenteren. Het platform bestaat uit ruim 6 uur video, onderverdeeld in meer dan 100 videolessen. 

Ronnie: ‘Ik ben in gesprek gegaan met meer dan 15 professionele sprekers en coaches. Insteek: welke tips heb jij voor mensen die beter willen leren  presenteren? Het resultaat zijn meer dan 100 tips die puur uit de praktijk komen. Van mensen die het kunnen weten, omdat spreken hun vak is.’ Onder de geïnterviewde sprekers zitten Ben Tiggelaar, Annemarie van Gaal, David Beckett, Jos Burgers, Annic ten Duis en Remco Claassen.

De videolessen worden aangevuld met tientallen opdrachten zodat de tips in de praktijk kunnen worden toegepast. Ronnie: ‘Naast het videomateriaal kunnen cursisten ook onderling vragen stellen en informatie uitwisselen, zodat het uit kan groeien tot een community. En ze kunnen direct vragen stellen aan mij, die ik persoonlijk zal beantwoorden.’

Het platform is benaderbaar via www.beterlerenpresenteren.nl.