Bookings2work.com breidt verder uit in Londen

Sinds WeWork tot het platform toetrad, breidde Bookings2work.com zich in het afgelopen jaar verder uit op de Londense vastgoedmarkt.

Aan het begin van het jaar kondigde Bookings2work.com reeds hun samenwerking met WeWork aan. Zo zijn er in 4 landen WeWork locaties toegevoegd in Nederland, Duitsland, Ierland en Engeland en biedt Bookings2work.com sinds de start nu in 5 landen werkplekken aan. 

Meerdere grote coworking-ruimtes en kantoorproviders hebben reeds hun werkplekken op het platform in Londen en omgeving gezet en elke week vinden nieuwe aanbieders de weg naar het platform voor werkplekken. Onder de verschillende aanbieders bevinden zich: Pavilion Offices, Idea Space, Connections at Trafalgar Square en Work.Life.

De locaties van Pavilion geven een zeer luxueus gevoel. Pavilion is een exclusieve business club en heeft members die bijvoorbeeld op de Fortune 500 lijst staan. Van Hot Desks tot Penthouse suites met roomservice, alles lijkt mogelijk bij Pavilion.

Zo is Idea Space een nieuwe aanbieder op de Londense co-working markt, ze groeien snel en is één van de bekendere coworking plekken in Londen. Dit komt voornamelijk door alle netwerkbijeenkomsten die ze organiseren met hun bekende Pizza and Beer nights. De aanwezige privé bioscoop kun je uiteraard ook huren.

Connections at Trafalgar Square is eveneens een 5-sterren concept. Dit gebaseerd op het door Bookings2work.com ontwikkelde ‘rating’ concept gelijk aan de hotelmarkt. Gevestigd in het luxe West End van Londen. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk in de openbare ruimte naast de openhaard werken en aansluitend lunchen in de mooie wijn en gril bar.

Work.Life is eveneens een nieuwe aanbieder die hard aan het groeien is. Ze hebben een paar weken geleden alweer de 8e locatie geopend en hebben meerdere awards gewonnen; de Stevie award voor Start up of the year in 2017 en de YN Property Award in 2018 voor Coworking company of the year.

Met deze aanbieders heeft Bookings2work.com op dit moment rond de 20.000 verschillende mogelijkheden voor werkplekken in Londen en nabije omgeving. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder; hot desks, dedicated desks, privékantoren, vergaderzalen, etc. Ze maken het mogelijk voor mensen om een high end werksfeer op een flexibele en betaalbare manier te ervaren.

Deze locaties omvatten daarnaast allemaal bijzondere voorzieningen zoals roomservice, personal trainers, diverse uitnodigingen voor exclusieve evenementen, restaurants, etc.

De markt voor full-service werkplekken in Londen beslaat rond de 30 tot 40% van alle werkplekken en ligt daarmee dus fors hoger dan de geldende 3 tot 4% in de Nederlandse mark. Door dit hoge percentage kan Bookings2work.com eveneens goed groeien op de Londense markt. In de komende weken worden meer aanbieders aan het platform toegevoegd.

Bookings2work.com B.V. is DE one-stop-shop voor al je flexibele werkplek benodigdheden.

Sinds de oprichting in 2016, biedt Bookings2work.com vele verschillende soorten werkplekken aan, waarbij wij proberen de meest voordelige prijzen aan te bieden. Het maakt niet uit of je nu een werkplek zoekt voor een uur of voor een jaar, Bookings2work.com biedt het allemaal aan. 

Bookings2work.com maakt het mogelijk om de perfecte werkplek te vinden, waarbij je per direct een boeking kunt maken, aantrekkelijk voor de zakelijke markt over de hele wereld.