Born05 en Peakfijn starten initiatief om tech-ondernemers te helpen

Startup-developers Peakfijn en Born05 Ventures starten een samenwerking en lanceren het initiatief: ‘de startup verdubbelaar’. Hiermee willen zij een helpende hand reiken aan ondernemers die momenteel met een briljant digitaal-idee rondlopen, dat de samenleving kan helpen, maar dat zelf niet van de grond krijgen.

Startups versnellen
In tijden van crisis ontstaan juist de beste ideeën en innovaties, Airbnb, Apple en Disney kunnen hier over meepraten. Daarnaast zijn momenteel digitale producten en services, online communiceren en verbindende innovaties belangrijker dan ooit. Voor Born05 en Peakfijn hét moment om hun expertises samen te brengen en nieuwe digitale ideeën extra slagkracht te bieden. Met de ‘startup verdubbelaar’ roepen zij entrepreneurs op om digitale ideeën te pitchen die   de   samenleving enorm   van   dienst   kunnen   zijn   of   die   zij mogelijk   al   langer   op   het   vizier hebben. Gezamenlijk verdubbelen Peakfijn en Born05 de inbreng van ondernemers om zo innovaties juist nu te versnellen.

Jurriaan Duivenvoorden, commercieel directeur Born05 Ventures: “Born05 Ventures biedt startups en corporate ventures de expertise van de beste digital-professionals aan, bijvoorbeeld op het gebied van digital design, UX, branding, marketing en strategie. Peakfijn sluit hier naadloos op aan, en biedt startups development en hulp bij digitale vraagstukken. Een samenwerking was geboren, en snel daarna het initiatief: ‘de startup verdubbelaar’. Dit is speciaal voor entrepreneurs die rondlopen met dat ene idee en juist nu onze digitale expertise goed kunnen gebruiken.”

Willem Guensberg, co-founder Peakfijn: “Dit is iets waar Peakfijn en Born05 samen goed in zijn. Met onze digitale skillset en slagkracht kunnen we entrepreneurs helpen met het reageren op kansen en juist in tijden van crisis ondersteunen. We willen ondernemers op een laagdrempelige manier helpen door hun eigen inbreng te verdubbelen en hun ideeën zo snel mogelijk te lanceren. Dit is het moment om in actie te komen!

Inzending voor nieuwe Ideeën kan via deze pagina

Meer informatie: www.born05.com  en www.peakfijn.nl

Het Utrechtse bureau Born05 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de leidende digitale bureaus van Nederland. Vanuit de propositie: “Building connected brands” heeft het bureau een sterk portfolio opgebouwd met merken als KLM, bol.com, Unilever, KPN, Greenchoice, Alzheimer Nederland en ASN Bank. Al eerder breidde de Born05 Group uit met Newborn, een venture studio waarmee het bedrijf investeert in startups en corporate venturing, en met Airborne, dat de snelgroeiende voice- en podcast markt bedient.

Blauw Gras is hét social content bureau uit Amsterdam, dat prijswinnend werk maakt voor merken als McDonald’s, Nederlandse Loterij, Hornbach, Miele, Menzis en Interpolis. De dienstverlening richt zich in de volle breedte van het social media domein; strategie, branding, campagnes, formats, content creatie en productie.