Boter & Bloem, De lekkerste startup van Nederland

Drie ondernemers lanceren vandaag Boter & Bloem, de allereerste Nederlandse webwinkel voor bakboxen. Alle ingrediënten zijn vers en worden afgepast en afgemeten thuisbezorgd. Ook de gekoelde producten. Minder verspilling en meer gemak.

Wat is Boter & Bloem?

Boter & Bloem is de eerste online winkel die bakboxen in heel Nederland thuisbezorgt. Alle ingrediënten die je nodig hebt om het gekozen recept te maken, zitten afgewogen en apart verpakt in de box. Je krijgt precies wat je nodig hebt en hoeft dus niets weg te gooien. Geen verspilling van producten die je alleen voor een taart of koek nodig hebt. Het team van Boter & Bloem werkt uitsluitend met ingrediënten van goede kwaliteit. Het openmaken van de box alleen al is een feestje!

Gezelligheid en aandacht voor elkaar

Wat het team van Boter & Bloem wil bereiken, is dat we een beetje aandacht voor elkaar hebben in deze drukke tijden. Het leven is zo hectisch! Laten we wat tijd voor elkaar maken, samen iets lekkers klaarmaken en ondertussen gezellig met elkaar praten. Niets is heerlijker dan de geur van vers gebak in huis. En als het gebak klaar is, eet je het natuurlijk samen op. Vandaar dat elke box de boodschap uitdraagt: Bake Happy Moments.

Vers, zonder toevoegingen

De bakboxen zijn geen kant-en-klare mixen waar je alleen nog water en een ei aan moet toevoegen. Met Boter & Bloem maak je met echte, eerlijke ingrediënten zelf iets lekkers. Bijvoorbeeld chocolate chip koeken, taart, mueslirepen of rocky road. Voor die laatste heb je niet eens een oven nodig. Er zitten geen toevoegingen in de geleverde producten. Alles is puur en echt. Dus beperkt houdbaar. Boter & Bloem heeft een slimme manier bedacht om ingrediënten gekoeld te versturen.

Alles is kinderlijk eenvoudig

Zelfs mensen die nog nooit iets hebben gebakken, kunnen shinen met de resultaten van de bakbox. Boter & Bloem heeft alleen maar makkelijke recepten uitgewerkt. In maximaal 6 stappen staat precies beschreven wat je moet doen. Er is aandacht voor veganisten en mensen met bepaalde intoleranties, zoals een glutenallergie. En voor mensen met kinderen is Boter & Bloem helemaal een uitkomst! Veel recepten kunnen kinderen zelf maken.

Het perfecte cadeau om samen uit te pakken

De bakboxen van Boter & Bloem zijn het perfecte cadeau om samen uit te pakken. Eventueel kun je ze bij de ontvanger laten thuisbezorgen. Maar als je ze zelf langsbrengt, kun je meteen samen aan de slag. Bijvoorbeeld met je oma, buurman of vriendinnengroep. Ook voor bedrijven en organisaties is een Boter & Bloem box een bijzonder relatiegeschenk. Zij kunnen kiezen voor een persoonlijke kaart voor de ontvanger, die vervolgens met een kortingscode zelf een recept kan uitzoeken in de webwinkel.

The multi language content connoisseurs

Not your average vertaalbureau

Above and beyond…

We zijn het vertaalbureau van de toekomst. In een wereld waar grenzen vervagen en waar technologie zich sneller ontwikkelt dan Usain Bolt kan rennen, heb je meer dan een vertaalbureau nodig. Je wilt een ervaren taalpartner die jou met een combinatie van taal- en marketingkennis succesvol kan maken in elke taal. Machielsen is je one-stop-shop voor internationale marketing & communicatie.

Content marketing bureau 

Content marketing is de effectiefste manier om de groeiambities van je organisatie waar te maken. Waarom? De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd en met goede content marketing voorzien we in deze behoefte. We maken een strategie op maat en produceren content die bij jouw organisatie past. We werken structureel aan je vindbaarheid en we meten hoeveel impact we maken op basis van KPI’s.

Vertaalbureau

In iedere uiting staat de boodschap die je wilt overbrengen centraal. Tekst is letterlijk het hart van je communicatie, in iedere taal. Een goede vertaling is essentieel om jouw boodschap op een doeltreffende manier over te brengen bij je doelgroep. Een goede vertaling kan zelfs doorslaggevend zijn bij het gunnen van een opdracht. Met onze kennis en expertise voegen we waarde toe aan jouw internationale succes. We zetten twee native vertalers in voor iedere vertaalopdracht. 

Contact

tel: +31 50 309 31 62 - mail: office@machielsen