Brabantse factoringmaatschappij Voldaan neemt factorlabel Gemunt over

Gemunt is een factoringmaatschappij voor het mkb. Met deze overname breidt Voldaan haar portefeuille flink uit. “Een mooie stap in de groeiplannen” volgens Algemeen Directeur Tim Zoete.

“We hebben grootste plannen en deze overname is een stap in de goede richting. Het mooie is dat we de klanten 1-op-1 kunnen overnemen, eigenlijk reageren alle klanten ook positief op de overname. We zien dat Voldaan inmiddels een sterke naam heeft en vertrouwen uitstraalt” aldus Zoete. 

Het bedrijf heeft een belangrijke missie voor zichzelf opgesteld. Zoete: “Wij willen factoring simpel, transparant en toegankelijk maken voor zzp’ers en mkb’ers die onvoldoende hebben aan traditionele financieringsbronnen. De overgenomen klanten krijgen bij ons nog steeds dezelfde prijsstelling. Dat vinden wij écht belangrijk”. “Eigenlijk verandert er dus helemaal niet zoveel voor de klanten, alleen de kleur van hun portaal dan” vult Zoete aan met een lach.

Over Voldaan
Voldaan bestaat ruim 5 jaar en is uitgegroeid tot een betrouwbaar factoringbedrijf binnen de factoringwereld, met o.a. samenwerkingen met diverse banken. Daarnaast maakt Voldaan zich hard voor het verbeteren van niet-bancaire financieringsmogelijkheden voor ondernemers als medeoprichter van Stichting MKB Financiering en als lid van FAAN en Kifid.