BrightPensioen gaat op TV!

BrightPensioen, de challenger op de pensioenmarkt voor ZZP’ers, DGA’s en vernieuwende werkgevers, wordt sinds deze maand bij ‘het grote publiek’ onder de aandacht gebracht via een reclamecampagne op TV. Onder de titel ‘De toekomst is Bright’ maken drie gestileerde commercials duidelijk waarom BrightPensioen uniek is.

Commercial 1: Meer pensioen

Andere aanbieders rekenen een percentage over je vermogen als vergoeding. Dus naarmate dat vermogen groeit, ga je steeds meer betalen. Bij Bright hanteren we een vast lidmaatschapsbedrag waardoor je als klant uiteindelijk meer pensioen overhoudt. Klik hier voor de video.

Commercial 2: Jouw geld

Deze video vertelt dat je bij Bright individueel pensioen opbouwt. Wel beleggen we samen, wordt elke deelnemer mede-eigenaar en deelt iedereen mee in de winst. Zo bepalen we gezamenlijk de koers van Bright. Klik hier voor de video.

Commercial 3: Duurzaam

Deze video legt uit dat bij Bright je geld volledig duurzaam en tegen kostprijs belegd wordt. Klik hier voor de video.

Hi! BrightPensioen is een game-changer. Wij vonden dat pensioen anders moest. Flexibeler. Duurzamer. Eerlijker. Dus zonder winstmaximalisatie. Maar mét een maximaal pensioen voor de deelnemers. Deelnemers die ook aandeelhouder zijn. Zo ontstond BrightPensioen.

We denken groot omdat we vinden dat de financiële sector anders moet: eerlijker, duurzamer en met het klantbelang voorop. Ons model is gebaseerd op de kracht van samen: hoe meer leden Bright heeft, hoe meer we kunnen bereiken.

Wij bieden dé oplossing voor iedereen zonder pensioen. Zowel voor ZZP'ers als werkgevers zonder pensioenregeling. Als werkgever zit je bij ons niet aan een pensioenregeling vast, maar kun je pensioen faciliteren voor je medewerkers. 

Wij zijn de enige aanbieder die geen geld verdient aan jouw pensioenvermogen, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daarnaast wordt iedereen bij BrightPensioen mede-eigenaar en beleggen wij jouw pensioenvermogen volledig duurzaam. Als klap op de vuurpijl zijn wij ook nog eens een Social Enterprise, en staat bij ons het maatschappelijk belang voorop en streven we een winstmaximalisatie na. Ons maatschappelijk doel is pensioen eerlijker en duurzamer maken, en dat willen we samen met jou bereiken!

Nu weten wij ook dat pensioen niet het leukste onderwerp is en daarom zijn er eigenlijk weinig mensen die zich er echt in verdiept hebben. Maar pensioen is erg belangrijk en hoe langer je er mee wacht, hoe minder pensioen je kunt opbouwen. Om je te helpen met pensioen geven wij informatieve webinars, waarin we je uitleggen wat je kunt doen aan je pensioen. Ook vertellen we je over de fiscale voordelen en de andere mogelijkheden om iets te doen aan later.

BrightPensioen is ideaal voor wie een zzp pensioen wil, voor ondernemers die een oplossing zoek voor het opbouwen van pensioen voor start-ups. Sinds januari 2018 kan iedereen Bright worden en een BrightBeleggen rekening openen. Ideaal voor wie meer rendement wil dan sparen, maar niet teveel risico wil lopen. Bij Bright kun je uitsluitend duurzaam beleggen

Kijk vooral even op onze website, download ons whitepaper of geef je op voor één van onze webinars