BrightPensioen genomineerd voor de pensioenwegwijzer 2017

BrightPensioen is genomineerd voor de PensioenWegwijzer 2017, een jaarlijkse prijs voor de organisatie met de beste methode om consumenten wegwijs te maken op gebied van pensioen. Tijdens de Pensioen3daagse geeft BrightPensioen bij Spaces R'dam en A'dam twee gratis ontbijtsessies 'Zelf je pensioen regelen'.

De prijs is in het leven geroepen door Wijzer in Geldzaken van het ministerie van Financiën. De winnaar wordt op 2 november bekend gemaakt. Uit alle inzenders heeft een vakjury vijf genomineerden gekozen. Naast BrightPensioen zijn dat Aegon, Kandoor (initiatief van APG), How 2 Spend It en detijdvanjeleven.nl (initiatief van de Pensioenfederatie).

BrightPensioen zet een breed scala aan voorlichtingsmiddelen in: webinars, workshops, een pensioenindicator en een geavanceerde Excel tool om de jaarruimte voor 2017 te berekenen. Deze twee tools zijn al door tienduizenden mensen gebruikt.

Twee gratis workshops bij Spaces Rotterdam en Amsterdam
BrightPensioen steunt de Pensioen3daagse met twee gratis ontbijtsessies 'Zelf je pensioen regelen' bij Spaces Rotterdam op 31 oktober (hier aanmelden) en bij Spaces Zuidas op 1 november (hier aanmelden).
Op 8 november is er weer een webinar ‘Pensioen maar dan leuk’ (hier aanmelden).

In de ontbijtsessies en het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Hoe werkt pensioen in Nederland?
• Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
• En wat zijn de voor- en nadelen van deze mogelijkheden?
• De belangrijkste pensioentips.
• Hoe bereken je hoeveel je moet inleggen voor je pensioen?
• Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen?

 

Hi! BrightPensioen is een game-changer. Wij vonden dat pensioen anders moest. Flexibeler. Duurzamer. Eerlijker. Dus zonder winstmaximalisatie. Maar mét een maximaal pensioen voor de deelnemers. Deelnemers die ook aandeelhouder zijn. Zo ontstond BrightPensioen.

We denken groot omdat we vinden dat de financiële sector anders moet: eerlijker, duurzamer en met het klantbelang voorop. Ons model is gebaseerd op de kracht van samen: hoe meer leden Bright heeft, hoe meer we kunnen bereiken.

Wij bieden dé oplossing voor iedereen zonder pensioen. Zowel voor ZZP'ers als werkgevers zonder pensioenregeling. Als werkgever zit je bij ons niet aan een pensioenregeling vast, maar kun je pensioen faciliteren voor je medewerkers. 

Wij zijn de enige aanbieder die geen geld verdient aan jouw pensioenvermogen, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daarnaast wordt iedereen bij BrightPensioen mede-eigenaar en beleggen wij jouw pensioenvermogen volledig duurzaam. Als klap op de vuurpijl zijn wij ook nog eens een Social Enterprise, en staat bij ons het maatschappelijk belang voorop en streven we een winstmaximalisatie na. Ons maatschappelijk doel is pensioen eerlijker en duurzamer maken, en dat willen we samen met jou bereiken!

Nu weten wij ook dat pensioen niet het leukste onderwerp is en daarom zijn er eigenlijk weinig mensen die zich er echt in verdiept hebben. Maar pensioen is erg belangrijk en hoe langer je er mee wacht, hoe minder pensioen je kunt opbouwen. Om je te helpen met pensioen geven wij informatieve webinars, waarin we je uitleggen wat je kunt doen aan je pensioen. Ook vertellen we je over de fiscale voordelen en de andere mogelijkheden om iets te doen aan later.

BrightPensioen is ideaal voor wie een zzp pensioen wil, voor ondernemers die een oplossing zoek voor het opbouwen van pensioen voor start-ups. Sinds januari 2018 kan iedereen Bright worden en een BrightBeleggen rekening openen. Ideaal voor wie meer rendement wil dan sparen, maar niet teveel risico wil lopen. Bij Bright kun je uitsluitend duurzaam beleggen

Kijk vooral even op onze website, download ons whitepaper of geef je op voor één van onze webinars