Buckaroo op Credit Expo 2017

Op donderdag 2 november vindt de Credit Expo plaats in Nieuwegein. Hét grootste event op het gebied van Credit Management. Het jaarlijkse moment om uzelf als vakspecialist te verdiepen in en te laten informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van debiteurenbeheer, digitaal factureren, online betalen en factoring. Naast het ontmoeten van meer dan 1.500 vakgenoten heeft u de keuze uit een breed aanbod van inspirerende sessies. Deel kennis en ervaringen met de ruim 45 exposanten.

Dit jaar staat ook ons team met een stand op de Credit Expo. Daarnaast kunt u de presentatie van Maurits Dekker (Chief Commercial Officer, Buckaroo) bijwonen: 
"E-commerce de leidende gedachte achter verbetering van uw cashflow?"

Wij verwelkomen u graag op onze stand en zien u graag bij onze presentatie. 

Specialisten op gebied van finance en credit management kunnen via Buckaroo gratis kaarten ontvangen voor de Credit Expo. Meld u aan via de speciale link hieronder. 
Graag tot ziens! 

Event: Credit Expo
Locatie: NBS, Nieuwegein Business Center 
Datum: donderdag 2 november 2017
Tijd: 09:00 tot 18:00

Buckaroo is een toonaangevende Payment Service Provider in Nederland. Meer dan 5.000 bedrijven en online retailers maken gebruik van hun betaaloplossingen en kennis van online payments, credit management en subscriptions.