ChromeBurner maandacties voor april

Nieuwe maand, nieuwe acties! Ook deze maand ben je weer bij ChromeBurner aan het juiste adres voor goede deals op jouw nieuwe motor outfit. Naast de laagste prijsgarantie hebben we ook iedere maand acties waardoor jij voordelig en veilig op de motor het mooie weer tegemoet kunt rijden. Voor de maand april kun je voor de volgende acties bij ons terecht!

Onlangs hebben we het merk Knox toegevoegd aan ons aanbod. Hoe lekker is het dan dat je nu kennis kunt maken met de producten van Knox en daarbij ook nog eens korting krijgt! Deze maand krijg je met de code KNOXX 10% extra korting op alle Knox producten, dus ook op de innovatieve Handroid handschoenen en stijlvolle Urbane shirts! 

Met 10% korting op de Optimate 4 Dual druppellader houd jij je accu voordelig in topconditie. Wel zo lekker als je accu spanning heeft voordat het mooie weer onze kant op komt! Je krijgt nu 10% extra korting op de Optimate 4 Dual met de code OPTIM8!

Ben je nog op zoek naar een paar nieuwe motorlaarzen om je outfit compleet te maken of is je oude paar aan vervanging toe? Goed nieuws, deze maand krijg je 10% korting op alle motorlaarzen en -schoenen. Gebruik hiervoor de code BOOTY. Uhm, klopt die code? Ja, die klopt!

Heeft je bestelling een waarde van meer dan €100? Vergeet dan niet om de Booster Sorada zonnebril aan je bestelling toe te voegen en gebruik de code SUNRADA in je winkelwagen. Dan krijg je deze van ons, gratis en voor niets dus laat die zomer maar komen! 

Let op! Je kunt maar één kortingscode per bestelling gebruiken.

Kijk voor meer informatie op chromeburner.nl

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!