ChromeBurner maandacties voor juni

Nieuwe maand, nieuwe acties! Ook deze maand ben je weer bij ChromeBurner aan het juiste adres voor goede deals op jouw nieuwe motor-outfit. Naast de laagste prijsgarantie hebben we ook iedere maand acties waardoor jij voordelig en veilig op de motor het mooie weer tegemoet kunt rijden. Voor de maand juni kun je voor de volgende acties bij ons terecht!

GRATIS Held Bayani rugzak
Bij aankoop van van minimaal €250,- krijg je deze maand een gratis Held Bayani rugzak* met de code BAYAPACK. Mooi meegenomen toch?

*zolang de voorraad strekt

10% extra korting op alle offroad- en crosshelmen*
Niet vies van een beetje modder? Dan wordt dit jouw maand! Met de code MXOFF krijg je namelijk 10% extra korting op alle helmen die gemaakt zijn om af te wijken van de gebaande paden. 

*offroad- en crosshelmen in de uitverkoop categorie zijn uitgesloten. 

15% extra korting op VR46
Valentino Rossi is een van de beste coureurs ooit. Met de officiële Valentino Rossi merchandise kan je jezelf uiten als echte fan en maak deel uit van de #VR46Tribe! Gebruik de code XVR46 voor 15% extra korting.

10% extra korting op bagage
Soms willen we net even wat meer meenemen, maar de auto pakken? Nee, dat zeker niet! Met 10% extra korting op alle bagage neem jij voordelig meer spullen mee op de motor. Rugzakken, tanktassen, schoudertassen alles doet mee! Gebruik de code STOREAGE en stop gelijk wat extra korting in je nieuwe tas!

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!