ChromeBurner maandacties voor mei

Nieuwe maand, nieuwe acties! Ook deze maand ben je weer bij ChromeBurner aan het juiste adres voor goede deals op jouw nieuwe motor-outfit. Naast de laagste prijsgarantie hebben we ook iedere maand acties waardoor jij voordelig en veilig op de motor het mooie weer tegemoet kunt rijden. Voor de maand mei kun je voor de volgende acties bij ons terecht!

10% extra Korting op alle systeemhelmen
Systeemhelmen staan bekend om hun veelzijdigheid. Met het kinstuk open geniet je met volle teugen van de wind in je gezicht en gesloten biedt het de veiligheid van een integraal helm. Sla in de maand mei je slag met code FLIPIT en krijg 10% extra korting op alle systeemhelmen!*

*Systeemhelmen in de uitverkoop categorie uitgesloten

10% extra korting op Furygan
Net als ChromeBurner geboren uit een passie voor motorrijden: Furygan. Met het gebruik van kwalitatief mooie materialen en een brede selectie aan producten voor iedere rijstijl kan je eigenlijk geen foute keuze maken met Furygan. Deze maand krijg je 10% extra korting op alles van Furygan met gebruik van de code FURIOUS!

10% extra korting op Bagster
Bagster is al jaren de specialist op het gebied van comfort op de motor, zij het met hun tassen voor als je net wat meer spullen wil meenemen tijdens je rit, is het wel door hun handgemaakte zadels. In de maand mei ben je bij ons verzekerd van 10% extra korting op alles van Bagster met code BAGSTEN.

10% extra korting op Suomy
De sportieve motorrijder kan zijn hart ophalen deze maand met code SUOFFY. Hiermee krijg je namelijk 10% extra korting op alle helmen van Suomy, fabrikant van sportieve en stijlvolle integraalhelmen!

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!