ChromeBurner Seizoensopening 21 maart

De zon gaat weer schijnen en de temperaturen gaan weer omhoog: tijd om de motor weer uit de schuur te halen! Motorkledingspecialist ChromeBurner gaat het seizoen in ieder geval goed van start met de seizoensopening op 21 maart!

Wat gaan ze doen?
Het evenement vindt plaats op het terrein van ChromeBurner Motorgear in Nieuwkuijk. Het zal een dag worden gevuld met leuke activiteiten, workshops, demonstraties en nog veel meer! Zo zal rijschool Bax bezoekers zonder motorrijbewijs kennis laten maken met het motorrijden d.m.v. gratis proeflessen. Black Hill Motor Tours komt informatie geven over motorvakanties in Amerika. Jonkers Motoren checkt jouw motor op de belangrijkste punten, zodat jij klaar bent voor het komende seizoen. Benieuwd of die performance uitlaat van je, wel echt meer vermogen oplevert of hoeveel pk er na al die jaren nog over zijn? Laat het testen op de dyno! Kom alles te weten over de nieuwste collecties en nog veel meer! Natuurlijk zijn er de nodige voorzieningen voor eten en drinken en zijn er ook voor de kleinste motorvriendjes genoeg activiteiten te beleven. Kortom, het gaat een leuke dag worden met onder andere:  

  • Gratis dynorun
  • Gratis motor zomercheck
  • Gratis proefles motorrijden
  • Dakar 2020 presentatie door Mirjam Pol
  • Nieuwe Suzuki 2020 modellen met o.a. V-Storm 1050XT
  • Wheelie simulator
  • Springkussen
  • Productdemo’s
  • Foodtrucks

Seizoensopening Giveaway! 
Maak tijdens het evenement tevens kans op een Cardo Duo communicatieset T.w.v. €450,-! 

De communicatieset maakt jouw rit nóg beter! Luister naar muziek, neem op als je gebeld wordt en praat natuurlijk met je buddies. Tijdens onze seizoensopening geven we een Cardo duo set weg! 
Hoe maak je kans? Je doet mee door langs te komen en je contactgegevens achter te laten. Aan het eind van de dag wordt uit alle deelnemingen een winnaar getrokken, zo simpel is het!

Wij hebben er zin in, jij ook? Kijk voor meer informatie op:  www.chromeburner.nl/seizoensopening
 

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!