ChromeBurner Seizoensopening op 21 maart

De zon gaat weer schijnen en de temperaturen gaan weer omhoog, tijd om weer de motor uit de schuur te halen! Motorkleding specialist ChromeBurner gaat het seizoen in ieder geval goed van start de seizoensopening op 21 maart!

Wat gaan we doen?

Het evenement vindt plaats op het terrein van ChromeBurner Motorgear in Nieuwkuijk. Het zal een dag worden gevuld met leuke activiteiten, workshops, demonstraties en nog veel meer! Zo zal rijschool Bax zal diegene zonder rijbewijs kennis laten maken met het motorrijden d.m.v. proeflessen. Black Hill Motor Tours komt informatie geven over motorvakanties in Amerika. Jonkers Motoren checkt jouw motor op de belangrijkste punten, zodat jij klaar bent voor het komende seizoen. Benieuwd of die performance uitlaat van je, wel echt meer vermogen oplevert of hoeveel pk er na al die jaren nog over zijn? Laat het testen op de dyno! Kom alles te weten over de nieuwste collecties en nog veel meer! Natuurlijk zullen er de nodige eten en drinken voorzieningen aanwezig zijn en zijn er ook voor de kleinste motorvriendjes genoeg activiteiten te beleven. Kortom, het gaat een leuke dag worden met onder andere:  

  • Gratis dynobank
  • Gratis motor zomercheck
  • Gratis proefles motorrijden
  • Workshops
  • Wheelie simulator
  • Springkussen
  • Productdemo’s
  • Foodtrucks

 

Seizoensopening Giveaway! 

Maak tijdens het evenement tevens kans op een Cardo Duo communicatieset T.w.v. €600! 

De communicatieset maakt jouw rit nóg beter! Luister naar muziek, neem op als je gebeld wordt en praat natuurlijk met je buddies. Tijdens onze seizoensopening geven we een Cardo duo set weg! 

Hoe maak je kans? Je doet mee door langs te komen en je contactgegevens achter te laten. Aan het eind van de dag wordt uit alle deelnemingen een winnaar getrokken, zo simpel is het!

Wij hebben er zin in, jij ook? Kijk voor meer informatie op:  www.chromeburner.nl/seizoensopening

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!