Colin Westerneng van Flexas.nl wint award voor beste vastgoednetwerker van Rotterdam

Tijdens de eerste editie van de Rotterdamse vastgoedborrel won een medewerker van online kantoorbemiddelaar Flexas.nl, Colin Westerneng, de award voor ‘ beste vastgoednetwerker van Rotterdam’. Een unicum in de vastgoedwereld, waar doorgaans traditionele makelaars of zeer actieve beleggers met de scepter zwaaien en dergelijke titels opstrijken.

Niet geheel onverwachts

Een bijzondere prestatie ja, maar geheel onverwachts is het niet. Flexas.nl, ooit begonnen als startup en disruptor  in de vastgoedmarkt, is inmiddels uitgegroeid tot scale-up. Het bedrijf groeit al jaren hard door. Tegenwoordig is de online bemiddelaar niet meer weg te denken uit de vastgoedwereld. Een onmisbare schakel die zowel het kleine MKB als grotere bedrijven assisteert in hun zoektocht naar een kantoor. Het was daarom slechts een kwestie van tijd voordat één van dit soort titels naar een online broker zou gaan.

De brug tussen online en offline

De reden voor het succes van Flexas.nl en Colin Westerneng? Volgens eigenaar, Marcel de Groot, is dat niet ingewikkeld. “Flexas.nl slaat de brug tussen online en offline. Vastgoed draait om kennis en netwerk, dat is niet enkel online. Wij proberen de juiste combinatie te zijn voor verhuurders en huurders van kantoorruimtes. Samen met een goed vindbare gebruiksvriendelijke website, persoonlijk advies en begeleiding zorgt dit voor een efficiënte zoektocht. Daarom ben ik ook zo trots op Colin, hij spendeert veel tijd aan zowel zijn kennis als zijn netwerk. Huurders en verhuurders waarderen dit en plukken er de vruchten van want hij kent alle kantoren in Rotterdam.”

Ondernemers vinden hun kantoor steeds vaker online

De online bemiddelaar is al jaren actief op de kantorenmarkt en merkt dat het aantal ondernemers die hun kantoor via het internet vindt fors blijft groeien. Dat is eenvoudig te verklaren. Het percentage van de ondernemers en huisvestingbeslissers die opgegroeid zijn met het internet wordt steeds groter. Het logische gevolg hiervan is dat zij hun zoektocht vrijwel altijd online beginnen.

Flexas.nl Kantooruimte specialist

Wij helpen zowel grote als kleine organisaties bij het vinden van het meest geschikte kantoor. Dit doen wij anders dan de traditionele makelaar. Ten eerste streven wij na het meest uitgebreide aanbod van kantoorruimte te kunnen presenteren. Vervolgens matchen wij de vraag van onze klanten aan specifieke kantoren en brengen hen direct in contact met de eigenaar. Als specialist staan wij ondernemers bij tijdens het gehele proces van zoektocht tot afronding. Dit doen wij geheel kosteloos.

Ben jij zoek naar een kantoor?

Kantoorruimte Amsterdam
Kantoor huren Rotterdam
Kantoorruimte Utrecht
Kantoorruimte Eindhoven
Kantoorruimte Schiphol
Kantoorruimte Den Haag

Hulp nodig bij de zoektocht naar een kantoor?

Het vinden van het meest geschikte kantoor is niet altijd even gemakkelijk. Wij proberen jouw zoektocht zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Er zijn grofweg twee opties waar je voor kunt kiezen, namelijk zelf zoeken en vergelijken of contact opnemen en je laten assisteren door onze specialisten. Zij kunnen op basis van jouw eisen en wensen een profiel opstellen en de juiste kantoren selecteren. Bovendien kunnen zij een efficiënt ingeplande bezichtigingsronde inplannen. Zo kun jij je focussen op je core business!

Nu ook in België, Duitsland en Frankrijk!

Flexas.com is nu ook actief in andere landen! Wij hebben kantoren in diverse steden.

Onder andere in:

Kantoor te huur Antwerpen
Bureau à louer Bruxelles​
Location Bureau Paris
Büro Mieten München
Büro Mieten Berlin
Büro Mieten Hamburg