Dakar Giveaway!

De Dakar 2020 is begonnen! Moge de beste winnen en allen de eindstreep halen!

Om de Dakar extra spannend te maken, geven we een paar mooie prijzen weg! Van die prijzen is de Macna Equator Adventure jas toch wel de absolute topper! Hij biedt bescherming tegen het schurende zand, de koude nachten en de bloedhete dagen. De perfecte jas voor de echte adventurerijder dus! Verder geven we nog 3 Mirjam Pol Dakar Rally boeken en petjes weg en ook nog wat goodiebags!

Wat kan je precies winnen?

1e prijs: Macna Equator (t.w.v. € 300) + Mirjam Pol Dakar 2019 Boek (t.w.v. €32,95) + Mirjam Pol pet

2e prijs: Mirjam Pol Dakar 2019 Boek + Mirjam Pol pet + 15% kortingscode

3e prijs: Mirjam Pol Dakar 2019 Boek + Mirjam Pol pet + goodiebag

Hoe maak je kans om te winnen?

Zorg ervoor dat je voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

- Volg ChromeBurner op Instagram of Facebook

- Like de Dakar Giveaway-post op Instagram of Facebook

- Laat ons weten in de reacties onder de Instagram of Facebook post welke avonturen jij gaat beleven met de Macna Equator!

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!