Debiteurenbeheer uitbesteden: 3 voordelen voor MKB-bedrijven en ZZP'ers

Jouw debiteurenbeheer uitbesteden en benieuwd wat dat je oplevert? Steeds meer MKB-bedrijven en ZZP-ers besteden dit uit aan professionals. Daarmee profiteren ze van 3 belangrijke voordelen

 1. Bespaar tijd (en dus geld)
  Met het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer bespaar je tijd die je voorheen nodig had voor het versturen van facturen, nabellen, verzenden van herinneringen en aanmaningen. Tijd die je beter kunt gebruiken voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Op deze manier verspil je geen kostbare tijd aan taken waar je weinig voldoening uithaalt. Bovendien bespaart het uitbesteden van je debiteurenbeheer ook personeelskosten, waardoor je meer geld overhoudt.
   
 2. Geef het uit handen aan een professional
  Ieder z’n vak, dus ook dat van debiteurenbeheer. Bij Svea Finans zijn we gespecialiseerd in debiteurenfinanciering door middel van factoring, waarbij wij het debiteurenbeheer van onze klanten uit handen nemen. Door onze ervaring weten we hoe we jouw klanten netjes kunnen verzoeken de facturen te betalen wanneer de betalingstermijn wordt overschreden, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Want niets is zo vervelend om achter je geld aan te moeten zitten, wat je klantrelatie ook nog eens negatief kan beïnvloeden.

  Als tussenschakel zorgen wij ervoor dat jouw klant voldoet aan zijn betalingsverplichting, zonder risico voor jouw goede klantrelatie. En we zijn daarin zo zeker van onze zaak, dat we jou het factuurbedrag alvast vooruit betalen. Door middel van factoring kun je met de verkoop van jouw facturen jouw debiteurenbeheer uitbesteden én ontvang je direct het geld.
   

 3. Breng focus aan in je werk
  Voorkom als MKB-organisatie of ZZP-er dat er allerlei taken door elkaar gaan lopen. Je bent bezig met het verzamelen van nieuwe klanten, maakt de administratie in orde, stelt facturen op, belt debiteuren en moet ondertussen je eigenlijke werk ook ‘nog even’ doen. Je kunt het debiteurenbeheer uitbesteden door gebruik te maken van factoring, zodat jij meer focus aan kunt brengen. Focus die leidt tot meer kwaliteit, zodat je kunt groeien en hiermee jouw huidige én nieuwe klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Debiteurenbeheer uitbesteden en direct betaald krijgen: factoring
Ook profiteren van het uitbesteden van jouw debiteurenbeheer met betalingstermijnen van slechts 1 dag? Denk dan eens aan factoring als financiering op basis van jouw debiteuren. Verkoop je B2B facturen en krijg deze binnen 24 uur uitbetaald, waarna wij de betaling van jouw klant rustig afwachten.

Meer weten? Ontdek factoring voor het MKB en ZZP-ers of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met persoonlijk advies op maat.

WWW.SVEA.COM  – SVEA maakt ondernemen mogelijk

Specifiek voor de groep MKB & ZZP ondernemers die vaak bij banken niet in aanmerking komen voor een financiering is factormaatschappij Svea Finans in 2002 opgericht.

Als factormaatschappij kopen wij -door middel van Factoring- zakelijke facturen van ondernemers en betalen deze binnen 24 uur aan hen uit. Op deze manier genereren wij werkkapitaal voor ondernemers en brengen wij betalingstermijnen terug naar 1 dag!

Met deze flexibele financieringsvorm maakt Svea ondernemen mogelijk voor zowel de kleine ZZP'er, het MKB en de grote corporate organisaties.

Wie is Svea Finans?
Als onderdeel van het Zweedse Svea Ekonomi hebben wij -door de banklicentie van onze moedermaatschappij- zeer sterke financiële armslag en durven we met onze brede ervaring op het gebied van Credit Management net een stap verder te gaan. 
Wij delen onze kennis en ondernemen graag met onze klant mee. Kijken naar de mens achter het bedrijf en denken graag mee in oplossingen. Op deze manier kunnen wij onze klanten waar nodig maatwerk bieden.

De 5 zekerheden van Svea Finans Factoring
-  Zekerheid van betaling binnen 24 uur
-  100% verzekerd voor faillissement van je klanten
-  Overname debiteurenbeheer
-  Flexibele financiering
-  Géén onverwachte extra kosten

Wil jij ook zorgeloos JA! kunnen zeggen tegen die interessante opdracht, extra investering of het realiseren van groei?
Kijk dan op www.svea.com of neem contact met ons op via 0182-624400.