Doe mee met de Topsector T&U Innovation Prize en win € 25.000 onderzoeksbudget en een wildcard voor StartLife Accelerate

Ben jij een innovatieve food of agri start-up? Een toekomstmaker met een veelbelovend idee? Dan bent jij de ideale kandidaat voor de Topsector T&U Innovation Prize. Aanmelden kan nog tot en met 15 september!

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) nodigt startups en scale-ups uit die aantoonbaar de efficiëntie van voedselproductie in een kasomgeving verhogen om in 2050 op duurzame wijze aan de wereldwijde voedselvraag te kunnen voldoen. De uitdaging staat open voor start-ups of scale-ups die innovatieve technologieën integreren in een eindproduct en bij voorkeur werken aan duurzaamheid of circulariteit.

Het winnende team ontvangt een onderzoeksbudget bij Wageningen University & Research ter waarde van € 25.000 om de innovatie ook echt te gaan realiseren. Daarnaast krijgt de winnaar begeleiding op maat van een T&U innovatie-makelaar (20 uur ter waarde van € 2.500 euro). Als extra prijs biedt StartLife, een toonaangevende start-up incubator op het gebied van food en agtech, een wildcard aan voor het StartLife Accelerate Program van februari 2020.

Aanmelden
De deadline voor het aanmelden is 15 september 2019. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en maakt een selectie van de startups en scale-ups die hun idee voor de jury mogen pitchen.

Startup Afternoon
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Startup Afternoon, op 12 december in het World Horti Center in Naaldwijk. Tijdens deze bijeenkomst delen gevestigde bedrijven, start-ups en scale-ups van binnen en buiten de tuinbouw hun kennis, netwerk en nieuwste innovaties. Topsector T&U organiseert deze bijeenkomst samen met het innovatieplatform HortiHeroes. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de Startup Afternoon via
de Early Bird Registratie  

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de challenge Topsector T&U Innovation Prize op www.TopsectorTU.nl. Neem voor meer informatie contact op met Michiel Roelse, operationeel directeur van TKI T&U, via m.roelse@tkitu.nl of +31 6 51407623.