Drankdozijn.nl investeert in gecontroleerd, snel en veilig verzenden

Door de explosieve groei van Drankdozijn.nl, de online drankenspeciaalzaak welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum, werd de roep naar automatiseren steeds groter.

De uitgangspunten bij het automatiseren van het verpakkingsvraagstuk waren:

  • De speciaal ontwikkelde verzenddoos
  • Minimaal 12 verpakkingen per minuut
  • Controle op weeggewicht verpakking
  • Foto ter ondersteuning verzendcontrole verpakking
  • Compacte foodprint van het totale systeem

Hiervoor heeft de firma Pacoma Europe een systeem bedacht, waarbij aan alle genoemde aspecten werd voldaan.

Het ontwikkelde systeem bestaat uit de volgende componenten :

  1. Bestpack volautomatische hotmelt dozenopzetmachine, label en apply, checkweger,
  2. hoge resolutie fotocamera, revolutionair fixeerschuimsysteem,  Bestpack
  3. automatische hotmelt dozensluitmachine en een alles combinerend transport-
  4. systeem met uitloopbuffer. Deze uitloopbuffer is reeds voorzien om in de toekomst
  5. uit te breiden met een Sorter of Loose load.

Speciaal voor deze applicatie ontwikkelde de specialisten van Pacoma Europe & Pacoma Systems, samen met de IT afdeling van Drankdozijn, een slim software systeem waarin alle aspecten zijn opgenomen, samengevoegd en eenvoudig ter controle kunnen worden geraadpleegd.

“De goede en nauwe samenwerking tussen de Firma Drankdozijn.nl en de firma Pacoma Europe  heeft ervoor gezorgd dat dit een compleet en slim werkend systeem is geworden”.

Aldus Kees Kraakman van Drankdozijn.nl.

Door deze applicatie heeft de firma Drankdozijn de mogelijkheden om de explosieve groei van de afgelopen jaren te continueren, systeemtechnisch veiliggesteld. Waardoor de komende jaren de focus weer kan liggen op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten met het vizier op klantvriendelijkheid.

Drankdozijn.nl bedient haar klanten vanuit één groot magazijn. De onderneming heeft nergens fysieke winkels, maar beschikt over een efficiënt distributiecentrum van ruim 10.000m2. Van daaruit worden orders binnen 24 uur naar klanten in Nederland, België en Duitsland verzonden.

Stop met dwalen door de online marketing jungle

Laten we eerlijk zijn, online is enorm overweldigend. We zijn er allemaal wel eens in verdwaald.

Wat dat betreft is het net een jungle.

Er zijn duizenden routes, ontwikkelingen, technieken, trends en valkuilen. Daarnaast zijn er allemaal goerilla's die continu roepen dat hun techniek of truc je gaat helpen meer succes te krijgen. Ze geven je het gevoel dat het online succes voor het oprapen ligt. De praktijk wijst echter anders uit....

Misschien is het tijd om even op adem te komen, een stap terug te doen en vanaf een afstandje te bekijken wat nou voor jouw bedrijf, met jouw mogelijkheden en met jouw verhaal de beste marketing strategie is in de online jungle. 

Om zo de online marketing jungle in jouw voordeel in te zetten. Zodat je opvalt, de juiste bezoekers aantrekt en klanten krijgt.  

Laat the Runneboom Connection als gids voor de online marketing jungle jou hierin helpen. Wij doen dit middels training, advies en uitvoer.