Drentse ondernemers gaan zakelijke leasemarkt transparanter maken

Twee Drentse ondernemers hebben het vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl gelanceerd. Het startpunt voor zakelijke leaserijders in Nederland die willen rijden tegen de beste prijs én met de beste voorwaarden. Met gratis persoonlijk en onafhankelijk advies worden de verschillende leasevoorwaarden in begrijpelijke taal uitgelegd aan de klant. Zo is het duidelijk onder welk leasecontract en voorwaarden de klant een handtekening zet.

Er zijn diverse online rekentools waar ondernemers hun leaseauto of bedrijfswagen kunnen uitzoeken. Een vergelijkingsplatform met persoonlijk advies die de verschillende offertes en voorwaarden in een begrijpelijke taal uitlegt bestond nog niet. Hoogste tijd, vonden Floris Mulder en René Meijer, oprichters van debesteleasedeal.nl.

Het werkt simpel: via de website debesteleasedeal.nl geef je in 2 stappen je wensen door. Vervolgens neemt een mobiliteitsadviseur contact met je op om jouw wensen te bespreken en je te voorzien van advies. Aan de hand hiervan gaat debesteleasedeal.nl meerdere offertes bij geselecteerde leasemaatschappijen opvragen. Deze worden vergeleken op prijs en op voorwaarden. De klant kiest vervolgens op basis van onze eenvoudige vergelijkingstool, de beste lease deal. Zo is het duidelijk onder welk leasecontract en voorwaarden de klant een handtekening zet.

De tijd van ondernemers is schaars

Zowel Floris als René weten als geen ander dat tijd schaars is voor ondernemers. Als je dit afzet tegen het oerwoud van pagina’s tellende voorwaarden, mantelovereenkomsten en opdrachtbevestigingen die leasemaatschappijen hun klanten toesturen, dan weet je ook dat de vraag naar persoonlijk en onafhankelijk advies groot is. 

“De klant betaalt niks voor onze service. Wij ontvangen een eenmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij.”

Je kent het vast wel: accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen die je bellen en graag een kop koffie met je willen drinken. Vervolgens kun je zelf de voorwaarden uitpluizen en vergelijken met de andere aanbieders. Tijd die voor ondernemers kostbaar is. 

“Dagelijks spreken wij ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. Welke auto past het beste bij mijn mobiliteitsbehoefte? Welke leasevorm? “Omdat wij geen onderdeel zijn van een leasemaatschappij of dealer, kunnen wij echt onafhankelijk advies geven”, aldus Floris Mulder. “De klant betaalt niks voor onze service. Wij ontvangen een eenmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij”. 

Adviesgesprek aanvragen

Sta je op het punt om een nieuwe leaseauto of bedrijfswagen uit te zoeken? Heb je vragen en wil je graag de leaseopties en mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken met een ervaren mobiliteitsadviseur? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor direct persoonlijk advies via 050-205 78 99.

 

Wij zijn er voor zakelijk rijdend Nederland. We helpen je om de beste lease deal te vinden, zodat jij rijdt tegen de beste prijs én met de beste voorwaarden. Interesse of advies? Bel ons 050-2057899.

Ben jij op zoek naar de beste lease deal voor jouw zakelijke auto, maar duizelen de verschillende leasevoorwaarden voor je ogen? Kostbare tijd van offertes en voorwaarden vergelijken liever besteden aan jouw bedrijf? Snappen wij en we helpen je graag! Wij vinden namelijk dat iedereen de beste lease deal verdient. Of het nu om één auto gaat of het uitbesteden van een compleet wagenpark. Wij zijn er voor zzp’ers, mkb’ers en grote organisaties. Bij ons kun je o.a. terecht voor:

Als onafhankelijke intermediair in zakelijke autoleasing zorgen wij altijd voor de beste lease deal. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eelde, nabij het vliegveld, maar in heel Nederland staan wij voor je klaar. Benieuwd naar onze klantervaringen? Je leest ze hier »

Waarom anderen voor ons kiezen:

✓ Expert in zakelijke lease

✓ 20 jaar ervaring en 100% onafhankelijk

✓ Bespaar op jouw leasekosten

✓ Heel Nederland

✓ Je ontvangt altijd de beste lease deal

Vrijblijvend advies op maat? Bel ons op 050-205 78 99 of mail naar info@debesteleasedeal.nl.