Dyflexis Accountancy & Payroll Event

Dyflexis werkt samen met accountants, payrollers en hun klanten om het proces rondom personeelsplanning, urenregistratie en salarisverwerking te automatiseren. Daarom nodigt Dyflexis ieder jaar een aantal bevlogen sprekers uit om te laten zien hoe accountants en payrollers kunnen blijven innoveren. Dit jaar zal het Dyflexis Accountancy & Payroll event plaatsvinden op dinsdag 31 oktober.

Stay ahead of the curve
Het thema van het Dyflexis Accountancy & Payroll Event is: Stay ahead of the curve. Ten tijde van grote veranderingen is het belangrijk voor accountants en payrollers om voorop te blijven lopen. Door te blijven innoveren verwerven zij namelijk een sterkere positie in de markt. Tijdens het evenement zullen verschillende interessante sprekers hun licht op onderwerpen als innovatie, automatisering en databeveiliging schijnen. Na afloop is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen tijdens de netwerkborrel.

Sprekers
Dit jaar zullen vier sprekers de accountancy- en payrollsector vanuit verschillende hoeken belichten. Door hun ruime kennis op het gebied van innovatie, automatisering en wet- en regelgeving hebben zij een unieke kijk op ontwikkelingen in het vakgebied. We stellen de sprekers graag kort aan u voor:

 • Joey Willemse
  Joey Willemse van Dyflexis zal laten zien hoe het proces van personeelsplanning, urenregistratie en salarisverwerking geoptimaliseerd kan worden. Door Dyflexis te integreren met systemen als Nmbrs, AFAS en Easylon besparen accountants, payrollers en hun klanten enorm veel tijd. Joey Willemse zal demonstreren hoe dit precies in zijn werk gaat.
   
 • Dewi Vermeulen
  Het werk van een accountant of payroller bestaat natuurlijk niet alleen uit boekhouden. Op ervaring en expertise kunnen zij hun klanten van doeltreffend advies voorzien. Dewi Vermeulen van Comandi Dashboards vertelt hoe accountants en payrollers hun klanten nóg beter kunnen adviseren op basis van real-time informatie.
   
 • Armin Karimi
  In het tijdperk van wereldwijde datalekken is het belangrijk dat men op een verantwoorde wijze omgaat met de gegevens van klanten. Niet alleen om aan de wet- en regelgeving te voldoen, maar ook omdat klanten dit verwachten van hun accountant of payroller. Armin Karimi van Wisemen Advocaten is expert op het gebied van informatiebeveiliging en privacyrecht. Hij legt uit hoe men het beste omgaat met gevoelige gegevens.
   
 • Annemarie van Gaal
  De keynote wordt gegeven door Annemarie van Gaal. Naast dat Annemarie furore heeft gemaakt als ondernemer en investeerder, is ze bij het grote publiek vooral bekend van het tv-programma Dragon’s Den (KRO). Ze weet als geen ander hoe je kan blijven innoveren in tijden van verandering en zal haar geheimen uit de doeken doen.

Aanmelden
Blijft u graag op de hoogte van belangrijke trends in uw vakgebied? Meld u dan nu aan voor het Dyflexis Accountancy & Payroll Event op dinsdag 31 oktober. Het aanmeldformulier is te vinden op onze website. Hier vindt u tevens meer informatie over het onderwerp, de sprekers en het programma. Voor meer informatie over het evenement kunt u e-mailen naar info@dyflexis.com.

Praktische informatie
Datum: 31 oktober 2017
Tijd: 14:00 - 17:45
Locatie: Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag

Dyflexis specialiseert zich in de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke software en hardware voor personeelsplanning en urenregistratie. Ruim 2900 grote, middelgrote en kleine bedrijven in horeca, recreatie, retail, productie & warehousing en zorg & welzijn gebruiken dagelijks ons systeem. We zijn ontzettend trots op het feit dat klanten ons gemiddeld waarderen met een 4.7/5 (375+ reviews) op Trustpilot.

Ondernemers en managers zijn vaak onnodig veel tijd kwijt aan hun personeelsplanning. Wij geloven in slimmer werken, niet harder. Dyflexis maakt het plannen van personeel en het registreren van uren een stuk makkelijker. Met onze gebruiksvriendelijke software heeft u altijd en overal inzicht in werkroosters, gewerkte uren, budgetten en kosten. Daarnaast sluit de software naadloos aan op uw loonadministratie- en kassasystemen. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis stroomlijnt snel en efficiënt uw personeelsplanning en urenregistratie.

Dankzij de tijd die werkgevers winnen met Dyflexis kunnen zij zich weer focussen op de belangrijkste zaken van bedrijfsvoering, waaronder het coachen en begeleiden van medewerkers en het uitwerken van een succesvolle groeistrategie. Ons credo luidt dan ook: ‘Wij maken tijd voor grotere plannen.’