e-Boekhouden.nl is nu de eerste 6 maanden gratis voor accountants en boekhouders

Vanaf vandaag is het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl de eerste 6 maanden gratis voor alle accountants, boekhouders en administratiekantoren als zij in de actieperiode een account aanmaken bij het online boekhoudprogramma. Dat betekent dat alle administraties die door de accountant in de eerste 6 maanden worden aangemaakt tijdens de actieperiode niet worden gefactureerd.

Een speciale actie

Er zijn veel aanbieders op de markt. Een accountant heeft keuze uit verschillende financiële pakketten. e-Boekhouden.nl constateerde dat het vaak een lange tijd duurt voordat er definitief een keuze voor een pakket wordt gemaakt. ‘Ieder pakket is anders en dat maakt het moeilijk om ze met elkaar te vergelijken. Accountants en boekhouders hebben daar tijd voor nodig. Wij begrijpen dat en geven ze graag kosteloos de tijd om proef te draaien met ons programma’, aldus e-Boekhouden.nl.

Een andere reden om deze actie te lanceren is het feit dat e-Boekhouden.nl startende accountants graag wil stimuleren en helpen om hun kantoor van de grond te krijgen. Door hen de eerste maanden gratis gebruik te laten maken van het boekhoudprogramma, hebben ze minder kosten in de opstartfase.

Accountants die willen overstappen krijgen op deze manier alle ruimte om in de gratis periode de gegevens over te zetten. Zo kunnen accountants met een frisse start beginnen.

Primeur

e-Boekhouden.nl is de eerste aanbieder van boekhoudsoftware die een actie als deze lanceert. Nooit eerder konden accountants zo lang gratis profiteren van een boekhoudprogramma.

Eerder dit jaar verlengde het online boekhoudprogramma ook al haar actie voor startende ondernemers. In plaats van 1 jaar gratis, mogen startende ondernemers nu de eerste 15 maanden van hun onderneming gratis boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl. Dit in verband met het 15-jarig jubileum.

De toekomst van accountants en boekhouders

Online boekhouden zit sterk in de lift. Steeds meer ondernemers gaan zelf aan de slag met hun boekhouding en dat betekent dat de rol van accountants en boekhouders verandert. Ook zij maken steeds vaker gebruik van een online boekhoudprogramma, zodat ze gemakkelijk kunnen samenwerken met de ondernemer. De ondernemer voert de gegevens in en de accountant controleert, corrigeert en adviseert. Het tijdperk van bonnetjes in een schoenendoos lijkt hiermee verleden tijd.

ONLINE BOEKHOUDENFACTUREREN EN UREN REGISTREREN VOOR STARTERS, ZZP'ERS, ONDERNEMERS

Boekhouden met e-Boekhouden.nl

Met e-Boekhouden.nl bent u in staat zelf uw boekhouding te doen. Kennis of ervaring met boekhouden is niet nodig. Wij gebruiken geen moeilijke boekhoudtermen en bieden uitstekende ondersteuning. Bent u korter dan een jaar geleden gestart met uw bedrijf, dan is e-Boekhouden.nl gedurende uw eerste ondernemersjaar volledig gratis en geheel vrijblijvend.

U kiest zelf van welke modules u gebruik maakt:

Boekhouden en urenregistratie op een manier die u begrijpt

Uren bijhouden was nog nooit zo eenvoudig! Als zzp’er registreert u in het boekhoudprogramma alle gewerkte uren per project of opdracht en koppelt daar direct het juiste tarief aan. Zo kunt u snel en eenvoudig vanuit uw boekhouding factureren aan uw klanten. Dit kan per mail of post.

Online factureren met e-Boekhouden.nl

Maak en verstuur per post of per e-mail facturen naar uw klanten.

  • 100% zelf definieerbare factuursjablonen
  • Voorraadbeheer
  • inclusief abonnementen en offertes

Kortom, met e-Boekhouden.nl kunt u op eenvoudige en professionele wijze boekhouden en facturen maken, in uw eigen huisstijl. Ook klantgerichte en professionele offertes opstellen is met e-Boekhouden.nl geen probleem.