E-book 'What the WAB?!'

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Een nieuwe wet die van invloed is op alle werkgevers en werknemers in Nederland. Werk je met personeel? Dan is de WAB dus ook van invloed op jou! Ben jij al klaar voor de WAB?

Doel van de WAB

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is een wijziging in het arbeidsrecht en heeft invloed op heel werkend en werkgevend Nederland. Het doel van deze nieuwe wet is om de arbeidsmarkt letterlijk beter in balans te brengen. Met diverse maatregelen streeft het kabinet ernaar om het voor werkgevers aantrekkelijker te maken om personeel in vaste dienst te nemen.

Wat betekent dit voor werkgevers?

Met name als je werknemers in dienst hebt op basis van een flexibel contract, zoals een contract voor bepaalde tijd, een oproepcontract of een uitzendcontract, is er een aantal zaken dat je op orde moet hebben per 1 januari 2020.

Alles wat je moet weten over de WAB

In het e-book ‘What the WAB?!’ vertellen we je in sneltreinvaart alles wat je wilt én moet weten over de WAB en zorgen we ervoor dat je per 1 januari WAB-proof bent. Je leest meer over:

  • Wat is de WAB?
  • ​Wat zijn de belangrijkste maatregelen van de WAB?
  • FAQ – veelgestelde vragen over de WAB
  • Stappenplan: zo word je WAB-proof

Vraag hier het e-book aan! 

Besteed jij je tijd het liefst aan ondernemen maar slokken alle werkgeverstaken te veel tijd op? Dan biedt Please, de full service HR dienstverlener, uitkomst!

Over Please

Al sinds 2000 neemt Please ondernemers personeelszaken uit handen. Van vacature en salarisadministratie tot verzuimbegeleiding en HR advies. Daarbij heeft Please maar één doel: ondernemers laten doen waar ze goed in zijn… ondernemen! Of je nu alleen je salarisadministratie uitbesteedt, met onze flex- of payrolldienstverlening ook de risico’s van het totale juridisch werkgeverschap uitbesteedt of gebruikmaakt van de kennis en expertise van onze specialisten. Please is er voor alle ondernemers vanaf één medewerker. Dat noemt Please ‘werkgeven zonder zorgen’!