EARTH WATER gaat over op een interactieve verpakking en is daarmee klaar voor de toekomst

De flessen van EARTH Water bestaan al voor 100% uit gerecycled materiaal. En vanaf deze week gaat EARTH Water ook over op een interactieve verpakking. Deze nieuwe flessen worden voorzien van een onzichtbare code die bij de afvalverwerking wordt gescand en zo in de ‘juiste bak’ terecht komt.

Amsterdam, 19 oktober 2016 - De flessen van EARTH Water bestaan al voor 100% uit gerecycled materiaal. En vanaf deze week gaat EARTH Water ook over op een interactieve verpakking. Deze nieuwe flessen worden voorzien van een onzichtbare code die bij de afvalverwerking wordt gescand en zo in de ‘juiste bak’ terecht komt.

Daarnaast kan deze code ook gescand worden met de EARTH app die vanaf nu te downloaden is via de APP store. Met deze app kan men o.a. een selfie maken met het EARTH logo, een EARTH Water & Wine Spotify lijst beluisteren en video’s van diverse EARTH projecten bekijken. Om dit wapenfeit extra kracht bij te zetten gaat men ook over op een nieuw jasje. Een iets andere uitstraling die meer bij het karakter van het merk past.

- Scan de bijgevoegde labels met de EARTH App om naar de interactieve omgeving van EARTH Water te gaan - 

EARTH CONCEPTS
Dagelijks sterven 6000 mensen door gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je Earth Water wilt drinken. 100% van de nettowinst die er gerealiseerd wordt bij Earth Concepts met de verkoop van deze producten dragen ze af om waterprojecten te financieren in Azië en Afrika. Hierbij worden zij ondersteund door Akvo.org. Sinds hun oprichting heeft men reeds een bedrag van € 911.828 kunnen doneren. Kijk voor alle gerealiseerde projecten op www.earthconcepts.nl

 

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken. 100% van de nettowinstdie we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus één van onze producten en help mee om schoon drinkwater te creëren.

EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van ruim € 1.056.989,- (september 2017) kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.