Een QWIC e-bike vanaf nu ook zakelijk te leasen

QWIC biedt vanaf heden de mogelijkheid om een elektrische fiets van de zaak te leasen. Met QWIC Lease Zakelijk kan men voor een vast bedrag per maand gebruikmaken van een QWIC fiets met daarbij gratis servicebeurten en een verzekering.

Bij QWIC Lease Zakelijk zijn alle reparaties, onderhoudsbeurten, verzekeringen en garanties inbegrepen in de leaseprijs. Dit betekent dat men een vast bedrag per maand betaalt en verder niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Bij QWIC Lease Zakelijk kan er gekozen worden voor een looptijd van 36 of 48 maanden. Gedurende deze looptijd kan een lease e-bike twee keer per jaar naar een QWIC dealer in de buurt gebracht worden voor gratis onderhoudsbeurten.

Sinds januari 2020 is het leasen van een fiets van de zaak financieel aantrekkelijker geworden. Dit komt door de 7% bijtellingsregeling voor privégebruik. Een e-bike van QWIC leasen, kan al voor minder dan een tientje per maand. QWIC heeft een breed assortiment van stadsfietsen, sportieve fietsen en speed pedelecs en dus voor iedere werknemer wat wils.

QWIC Lease voor werkgevers

Met een elektrische leasefiets van de zaak kan een werkgever zijn mobiliteitsbeleid vergroenen en werknemers verleiden om de auto te laten staan. Een fiets van de zaak is een zeer gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde door de 7% bijtellingsregeling. Werknemers worden fitter en energieker en tegelijkertijd kan de werkgever besparen op o.a. parkeer- en brandstofkosten en kilometervergoedingen.

Werkgevers kunnen er voor kiezen om de leasekosten volledig voor hun rekening te nemen, of om de kosten (deels) door te belasten aan de werknemer. Zo profiteert de werknemer alsnog van een bruto-netto voordeel. In de QWIC Lease Zakelijk digitale brochure worden de financiële mogelijkheden toegelicht in een rekenvoorbeeld. Deze is te vinden op https://qwic.nl/zakelijk-leasen/.

QWIC Lease denkt graag met werkgevers mee over de mogelijkheden. Een zakelijke QWIC fietspool behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op https://qwic.nl/zakelijk-leasen/.