Een stap dichter bij je dromen met Castingbestand.nl

Castingbestand.nl is hét platform voor aanstormende talenten en opdrachtgevers. Het platform richt zich op mensen die een carrière als model, figurant of acteur ambiëren. Ze brengen beide partijen dichter bij elkaar om zo de spreekwoordelijke drempel effectief te kunnen verlagen.

De kans om ontdekt te worden via Castingbestand.nl is vele malen hoger dan dat je gescout wordt op straat. Het aanmeldingsproces is eenvoudig zonder dat je daarvoor hoge inschrijfkosten hoeft te betalen. Zelfs de vergoeding voor een klus is helemaal voor jou. Daarmee maakt Castingbestand.nl de branche toegankelijker én kristalhelder.

De werkwijze van het platform
Castingbestand.nl hanteert een heldere werkwijze. Fijn, want in deze wereld ontbreekt het nog wel eens aan transparantie. Binnen het platform vinden ze dat iedereen zijn dromen waar moet kunnen maken. Ongeacht of je graag model, acteur of actrice wilt worden. Nadat jij je hebt aangemeld kun je overgaan tot het insturen van foto’s.

Ook opdrachtgevers zijn welkom op dit platform. Jouw profiel is dus direct zichtbaar voor geïnteresseerden. Zorg er daarom voor dat je beschikbaar bent als je wordt geselecteerd. Ook als je daar flexibel in wilt blijven kun je dit aangeven. Zo weet niet alleen jij waar je aan toe bent, maar ook de opdrachtgever.

Castingbestand.nl drukt daarmee uit dat ze geen agency zijn en dat geeft veel voordelen. Beide partijen krijgen de mogelijkheid om direct in contact te komen met elkaar. Ook wordt je niet geconfronteerd met buitenproportionele inschrijvingskosten of het overleggen van een professioneel portfolio. Je hoeft ook geen dure portretfoto’s te laten maken om je in te kunnen schrijven.

Wie kan zich inschrijven bij Castingbestand.nl?
Een modellen agency of castingbureau hanteert vaak strikte richtlijnen als het gaat om maten, leeftijd en gewicht. Castingbestand.nl doet dat niet. Elk mens is namelijk mooi of getalenteerd op zijn of haar manier. Iedereen mag zich dus inschrijven op dit castingplatform. Het gaat er niet om of je de ideale maten hebt. Ook speelt je leeftijd of lengte geen rol. Opdrachtgevers zijn namelijk ook op zoek naar jonge, oude, dunne of wat zwaardere mensen. Het gaat om jouw unieke uitstraling. Want juist dat kan nét datgene zijn wat een campagne nodig heeft.

Je hoeft ook geen professionele set foto’s aan te leveren. Het streven is om de opdrachtgever een goed beeld te kunnen geven. Je mag dus zelf experimenteren met de foto’s die je instuurt. Bijvoorbeeld een foto waarop je jouw hobby uitvoert, of met je geliefde huisdier? Opdrachtgevers zoeken modellen en figuranten voor uiteenlopende thema’s. Creatief zijn met je foto’s is dus juist positief. Jezelf blijven is wél een belangrijk gegeven. Zo krijgt de opdrachtgever de beste indruk van je.