Eerste winkel gespecialiseerd in hoogwaardige damesoverhemden Bloezen.nl is een feit

Kwalitatieve overhemden voor dames... ze bestaan wel, maar waren volgens Anna Orlova vrij lastig te vinden. Nu niet meer! Ze is namelijk met haar eigen webshop Bloezen.nl gestart.

Powerkledingstuk

“Overhemden worden vaak hoofdzakelijk gezien als kledingstuk voor mannen”, aldus Anna.
“Onzin, ook voor vrouwen is het namelijk een echt ‘powerkledingstuk’ en een verrijking van je garderobe. Wil je er goed uitzien, maar wil je daar niet al te veel tijd aan besteden, trek een overhemd aan en je ziet er meteen uit om door een ringetje te halen!”

Bloezen.nl

Zelf draagt Anna ook graag overhemden, maar ze was ontevreden over het aanbod van mooie, kwalitatieve overhemden voor dames. “Vandaar dat ik begin dit jaar met mijn eigen webshop ben begonnen om alle vrouwen de kans te bieden om het voor hen meest perfecte damesoverhemd aan te schaffen. Liefhebsters van overhemden kunnen nu hun hart ophalen, want ik bied voor iedereen wel wat wils.”

Kwaliteit en pasvorm

Via haar webshop verkoopt Anna uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte kledingstukken. “De kwaliteit staat dus voorop, net als de pasvorm trouwens, een overhemd moet immers ook goed zitten.” Speciaal daarvoor biedt ze een online pasvormgids met tips voor welk model het best past bij jouw figuur. “Kom je er dan nog niet uit, laat het mij gerust weten, ik help je maar al te graag verder. Als je in de buurt van Nijmegen woont, kom ik daarvoor zelfs persoonlijk bij je langs om advies te geven, mocht je daar behoefte aan hebben. Net een stukje extra service en voor mij nog eens ontzettend leuk om te doen ook.” Zo kan Anna haar passie immers nog meer delen dan ze via de webshop al doet. “Ik help andere vrouwen graag om er mooi uit te zien. Ooit hoop ik dan ook nog mijn eigen fysieke winkel te openen, maar voor nu focus ik mij eerst op Bloezen.nl.”

Ga Direct Naar Bloezen.nl

Het idee voor Bloezen.nl is ontstaan uit een onvrede met het huidige aanbod van mooie kwalitatieve overhemden voor vrouwen. Ik (Anna, oprichtster van Bloezen.nl) ben iemand die er niet van houdt om teveel tijd te spenderen aan het bedenken van mijn outfit. Daarnaast moet het ook goed zitten en goede kwaliteit zijn. Voor mij en velen met mij is een mooi overhemd de oplossing! Aldus is een eigen (web) winkel geboren; Bloezen.nl! Als je in de war raakt door mijn gebruik van bloezen en overhemden als kledingstuk voor vrouwen, lees hier alles over het verschil tussen een overhemd en een blouse.

De klassieker, het witte overhemd, is niet weg te denken uit menig kledingkast en de modegeschiedenis. Door de jaren ’50, ’60 en ’70 zie je diverse elementen van de button-up steeds terugkomen in damesmode. 
Als je vaak in de ochtend net als ik verloren voor de kledingkast staat of niet het geduld hebt om elke avond je outfit vooruit te plannen, is een klassiek overhemd de redding.
Een mooi overhemd is ook met alles te stylen; met een jeans of pantalon op kantoor, in de zomer op vakantie met shorts en sandalen of met bijvoorbeeld een (A-lijn) rok voor een uitermate vrouwelijke (retro) look voor op een speciale gelegenheid of op een date. Als je niet weet wat je aan moet doen, doe dan een mooi overhemd aan en de stijlfactor van je outfit is gelijk verhoogd! Ik kan zo eeuwig doorgaan met mijn lofzang, maar dat doe ik in andere artikelen van mijn blog nog eens. Laat ik het erop houden dat Bloezen.nl ook een soort ode is aan het damesoverhemd.

Een damesoverhemden webshop was er tot op heden nog niet. Terwijl ik toch steeds vaker hoorde; het perfecte damesoverhemd is heel moeilijk te vinden. Daar ga ik verandering in brengen! Nu kunnen liefhebsters van overhemden en bloezen hun hart ophalen. 
Zo kun jij door middel van onze pasvorm gids jouw ideale model vinden, want de juiste maat is nog maar het halve werk. 
 

Tot slot even iets over mij persoonlijk: Ik ben Anna , van origine Russisch, 35 jaar. Woon samen met mijn vriend Damjan en rode kater in Nijmegen. Toekomstplannen zijn er veel, maar een belangrijke is gewoon doen wat ik leuk vind. Een duidelijke missie die niet makkelijk is maar de moeite waard. 

Met Bloezen.nl wil ik de beste damesoverhemden collectie gaan bouwen en aanbieden die er is in Nederland, en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Als jij vindt dat er iets mist in het assortiment, ken jij een mooi merk dat erbij past, laat het mij dan weten via email: info@bloezen.nl.

Veel browse & shopplezier op Bloezen.nl!