Elevate Digital in 3 categorieën genomineerd bij de European Content Awards

De Utrechtse growth marketing agency Elevate Digital is genomineerd voor 3 awards bij de European Content Awards. Met een case voor het internationale merk Pip Studio gooien zij hoge ogen in 3 categorieën. De European Content Marketing Awards heeft als doel om het beste werk op content marketing gebied in Europa in de spotlight te zetten. In totaal zijn er 23 awards te winnen tijdens de uitreiking, die op 27 februari in Krakau, Polen plaatsvindt.

Criteria
De 25-koppige jury bestaat uit gerenommeerde experts uit de Europese digital marketing industrie. In de cases moet naar voren komen dat de gebruikte content van hoge kwaliteit is en waarde toevoegt. De content moet goed afgestemd zijn op de doelgroep: mensen aantrekken, informeren en activeren en bovendien in staat zijn om succesvol verkeer én omzet op te leveren. 

Unieke werkwijze
Tamer Saglambilek, oprichter van Elevate Digital: "Wij zijn heel blij met 3 nominaties op dit niveau. Wij hebben de afgelopen maanden veel geïnvesteerd in ons team en een werkwijze ontwikkeld die ons uniek maakt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al onze campagnes creatief, innovatief en in het teken van groei staan. In de genomineerde case met Pip Studio komt dit ook allemaal goed naar voren. Een award meenemen naar huis zou dan ook echt geweldig zijn."

Over Elevate Digital
Elevate Digital is een growth marketing agency met een full-service aanpak. Met 30 creatieve en resultaat gedreven specialisten is Elevate succesvol in het laten groeien van merken. Elevate Digital werkt o.a. voor SPAR, Feenstra, Tonzon, Fonteyn, Penny en Forza Fietsen.

Voor meer informatie bel 030 - 7400999

Wij zijn Elevate. De growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze full-service aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.