Elevate Digital gaat de samenwerking aan met het Oostenrijkse Insider Navigation

Insider Navigation is een hardware-onafhankelijke software-oplossing voor indoor navigatie in gebouwen en wordt internationaal al ingezet door gerenommeerde bedrijven en IT-partners. Elevate Digital ontwikkelt met deze techniek een interactieve oplossing om beurzen en expo’s op een innovatieve wijze te integreren in de customer journey.

Davy van Loon, COO bij Insider Navigation, verheugt zich op de samenwerking. “Samen met Elevate Digital zijn we de ontwikkeling gestart voor een oplossing hoe we optimaal gebruik kunnen maken van onze augmented reality en indoor navigatie-oplossing.

We hebben met Elevate Digital een creatieve partner op het gebied van digitale oplossingen, maar die ook begrijpt dat je impact moet maken en de toegevoegde waarde van onze oplossing optimaal benut.”

Tamer Saglambilek, Oprichter & Managing Director bij Elevate Digital, verwacht veel van deze samenwerking. “De oplossing genaamd ConventAR is nog in ontwikkeling, maar we hebben bij een aantal internationale beursgebouwen in Duitsland al gesprekken gehad en ook zij zijn enthousiast. Met ConventAR delen we zowel met de conventions als de exposanten hetzelfde belang: impact maken. Als we kijken naar de huidige situatie van verschillende beurzen, dan verschuift de rol van de beurs in de customer journey. Daar spelen wij op in met ConventAR en is het ons doel om deelname aan dergelijke events te integreren in de digitale customer journey.

We streven ernaar begin 2020 uit te rollen.”
 

Wij zijn Elevate. De growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze full-service aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.