Europese expansie van Flexas.com begint in België

Online kantoorruimte bemiddelaar Flexas.nl is al jaren toonaangevend op de online kantorenmarkt in Nederland. Nu het zo goed gaat is uitbreiding naar het buitenland een logische stap. Enige tijd geleden zijn, via een podcast op Sprout, de eerste berichten naar buiten gekomen over de uitbreiding naar België. Nu beginnen deze ontwikkelingen echt vorm te krijgen.

Laatste ontwikkelingen voor de Belgische website

Demis Bril, CTO van Flexas.com over de uitbreiding: “Op dit moment staat de Belgische website, die zich in de laatste fase van ontwikkeling bevindt, al online. Om dat mogelijk te maken is hier op kantoor maandenlang hard aan gewerkt. Met name het vooronderzoek, de vertalingen en de technische opzet van de website vergden veel aandacht.” De Belgische website van de kantoorruimte bemiddelaar zal geen .be, maar Flexas.com worden. Met name omdat een uitgebreidere expansie binnen Europa op de planning staat.

Country Manager België

Flexas.nl stelt ook direct een Country Manager aan voor de Belgische kantorenmarkt. Het is voor de kantoorruimte bemiddelaar namelijk geen optie om in te leveren op de kwaliteit van haar service. Omdat het cultuurverschil tussen Nederland en België redelijk groot is heeft Flexas.com ervoor gekozen direct een Belgische Country Manager aan te stellen. Laura Davidson zal deze positie bekleden en zich in eerste instantie focussen op de uitbreiding van het aanbod.

Belgische verhuurders zijn enthousiast

Het betreden van een nieuwe markt is nooit eenvoudig. De kantoorruimte bemiddelaar heeft echter al laten weten dat de Belgische verhuurders bijzonder enthousiast zijn. Met name de directe, proactieve en persoonlijke service spreekt hen aan. Er zijn momenteel namelijk geen online bemiddelaars in België die een dergelijke adviserende rol vervullen en persoonlijk assisteren bij de zoektocht. “De eerste gebouwen staan inmiddels online en iedere dag ontvangen we nieuwe aanmeldingen. We ontvangen met name veel aanmeldingen voor kantoren in Brussel. Ondanks de korte periode dat de website online staat beginnen de eerste aanvragen van ondernemers ook al binnen te komen”, aldus Demis Bril.

Flexas.nl Kantooruimte specialist

Wij helpen zowel grote als kleine organisaties bij het vinden van het meest geschikte kantoor. Dit doen wij anders dan de traditionele makelaar. Ten eerste streven wij na het meest uitgebreide aanbod van kantoorruimte te kunnen presenteren. Vervolgens matchen wij de vraag van onze klanten aan specifieke kantoren en brengen hen direct in contact met de eigenaar. Als specialist staan wij ondernemers bij tijdens het gehele proces van zoektocht tot afronding. Dit doen wij geheel kosteloos.

Ben jij zoek naar een kantoor?

Kantoorruimte huren Amsterdam
Kantoorruimte huren Rotterdam
Kantoorruimte huren Utrecht
Kantoorruimte huren Eindhoven
Kantoorruimte huren Schiphol
Kantoorruimte huren Den Haag

Hulp nodig bij de zoektocht naar een kantoor?

Het vinden van het meest geschikte kantoor is niet altijd even gemakkelijk. Wij proberen jouw zoektocht zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Er zijn grofweg twee opties waar je voor kunt kiezen, namelijk zelf zoeken en vergelijken of contact opnemen en je laten assisteren door onze specialisten. Zij kunnen op basis van jouw eisen en wensen een profiel opstellen en de juiste kantoren selecteren. Bovendien kunnen zij een efficiënt ingeplande bezichtigingsronde inplannen. Zo kun jij je focussen op je core business!

Nu ook in België, Duitsland en Frankrijk!

Flexas.com is nu ook actief in andere landen! Wij hebben kantoren in diverse steden.

Onder andere in:

Kantoor te huur Antwerpen
Bureau à louer Bruxelles​
Location Bureau Paris
Büro Mieten München
Büro Mieten Berlin
Büro Mieten Hamburg