Factuurverwerking sneller en makkelijker dankzij Zenvoices en King

Zenvoices en King slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking kun je als ondernemer kostbare tijd besparen bij het inboeken van facturen. Je kunt namelijk sneller en makkelijker facturen verwerken met deze complete oplossing voor factuurverwerking. Precies waar King ook voor staat: een optimale ondersteuning bieden aan ondernemers.

Ervaar de voordelen van de samenwerking
Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in King 5. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze in de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King. Ook kan je facturen digitaal autoriseren.

Zenvoices is beschikbaar voor King Financieel (plus), Factureren (plus/pro), Handel (pro), Enterprise en King 5 Online.

Alle voordelen voor King gebruikers op een rij:

  • Automatisch verwerken van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Scherpste tarieven van Nederland
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Facturen autoriseren voor betaling of boeking (inclusief smartphone/tablet app)
  • Zelflerende en gedeelde factuurherkenning in de cloud
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Word e-factuur en UBL Ready
  • Eenvoudig te gebruiken software, zonder leercurve
  • Telefonische ondersteuning standaard inbegrepen

“Zenvoices en King bieden een optimale ondersteuning aan ondernemers.”

Integratie met King
Ingelezen facturen worden in King geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als archiefstuk (hiervoor is de King optie ‘Digitaal archief’ vereist).

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in King.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit King.

Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in King geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Aan de slag met de koppeling tussen King en Zenvoices
Als King geïnstalleerd is op je eigen server, dan is ook een installatie van de koppelingssoftware van Zenvoices op deze server vereist. Aan deze installatie zijn eenmalige kosten verbonden.

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

Bij King krijg je betrouwbare en slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Compleet en makkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat jouw business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of handelsonderneming, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.

Quote ondernemer: “Samenwerken is versterkend voor onze ondernemingen, ieder met de eigen specialisatie en professionaliteit. We kunnen niet alles zelf en hebben elkaar nodig in onze groei en het bereiken van onze doelen. Initiatieven zoals deze zullen de basis vormen van nieuwe samenwerkingen”.