FD Gazellen 2018: Maxilia Relatiegeschenken valt weer in de prijzen

Maxilia Relatiegeschenken is niet alleen titelverdediger van de beste internetleverancier van 2018, maar behoort ook tot snelst groeiende bedrijven van Nederland van dit jaar. Daarmee behoort het e-commercebedrijf uit Rhenen tot de FD Gazellen 2018. De award wordt voor de vijftiende keer uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).

Deze prijs wordt toegewezen aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen in Nederland. De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Maxilia Relatiegeschenken is titelhouder in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Drie indicatoren dit jaar
Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs volgens het FD een meer gebalanceerde basis.

Best Online Performance Award 2018
Het Rhenense bedrijf met de gelijknamige website www.maxilia.nl viel eerder dit jaar ook al in de prijzen. Toen werd Maxilia - al meer dan tien jaar specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken - voor de tweede keer uitgeroepen tot beste internetleverancier in de branche.

Naast de prijzen voor alle FD Gazellen worden nog negen prijzen overhandigd. Bedrijven worden opgesplitst in vier regio’s en drie omzetklassen. Maxilia valt met €2 tot €10 miljoen onder de omzetklasse middelgroot. Bij de indeling naar omzetklasse wordt gekeken naar de omzet in het eerste jaar van de betreffende periode, omdat dat jaar de basis van de omzetgroei vormt.

De koplopers binnen deze klassen winnen een gouden, zilveren of bronzen FD Gazelle Award. De prijsuitreiking voor regio Oost is op 13 november in het Theater Orpheus in Apeldoorn.

Wij zijn Maxilia Relatiegeschenken!

Missie
Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team
In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de 'next level'​. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze 'familie'​, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega's zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

Onze Nederlandse top categorieën
Tassen bedrukken
Pennen bedrukken
Mokken bedrukken
Petten bedrukken

Duitsland
Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Maxilia.de behoort tot de top 7 snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland.
www.maxilia.de

Frankrijk
Sinds 2017 is Maxilia ook actief in Frankrijk. www.maxilia.fr

Spanje
www.maxilia.es

Italië
www.maxilia.it

Visie
Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar u, onze klant.
De website maxilia.nl, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar u. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 60!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor uw gemak.
Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat u zich ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we u van harte welkom als koning.

Laat vandaag nog relatiegeschenken bedrukken bij Maxilia.nl

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's. Kijk voor de actuele vacatures op jobs.maxilia.eu