Finalisten Present Your Startup 2019 bekend

De finalisten zijn bekend! Op 4 december vindt de 6e editie van Present Your Startup plaats en pitchen 5 finalisten op een groot podium in de Philharmonie in Haarlem. Gastvrouw van de avond is Annemarie van Gaal die de investeerders en ondernemers aan de tand zal voelen. Op 14 november vindt er nog een investor dinner plaats bij ML in Haarlem.

Present Your Startup is een trainingsprogramma en pitchcompetitie dat meerdere keren per jaar plaatsvindt in diverse regio's in Nederland maar ook in het Caribisch gebied en in New York.  Voor de regio Haarlem meldden zich dit jaar 80 startups aan, daarvan werden er 30 geselecteerd voor de intro dag. 11 startups met 25 co-founders werden vervolgens voor de intensieve Prepare Your Startup academy geselecteerd, die vorige week plaatsvond in Hotel Haarlem. Investeerders maar ook partners, zoals Rabobank, Tape en Köster advocaten, namen actief deel aan de coaching en selectie.  Daaruit zijn de volgende 5 finalisten geselecteerd. 

Tickete met Desiree Bos. Tickete vervangt het bonnetje van papier en zoekt naar een investering van € 125.000. Meer informatie over wat Ticket precies doet is te vinden via deze link

Best3minutes met David Beckett.  Best3minutes wil pitchtraining schaalbaar maken en zoekt een investering van € 250.000. Meer informatie over wat Best3Minutes doet is te vinden via deze link.

Glampop met Jake Raijmann. Glampop biedt een premium beauty service aan op de locatie en tijd van de klant en zoekt een investering van €150.000. Meer informatie over Glampop is te vinden via deze link.

Bubbles Bodycare met Maike van den Brand. Bubbles bodycare biedt een complete eco en huidvriendelijke productverzorgingslijn voor kinderen van 0-10 jaar en zoekt een strategische investering. Meer info is te vinden via deze link 

Triple Threat met Philip Schemmekes. Triple Threat is een jeugd community én een social freelance marktplaats dat talenten uit Schalkwijk, Haarlem matcht aan bedrijven en zoekt een investering van € 130.000. Meer info via deze link.  

Meer informatie over Present Your Startup en tickets om erbij te zijn op 4 december is te vinden via: www.presentyourstartup.nl