Flinke groei bij Fit Professionals of Finance

Van twee oprichters naar zeventien finance professionals in drie jaar tijd. Fit Professionals of Finance is een detacheringsbureau waarmee je voor korte of langere tijd financiële expertise aan je team kunt toevoegen. De plug and play finance professionals van Fit voorzien in je informatiebehoefte, brengen inzicht en overzicht mee en verlichten de werkdruk. Het feit dat Fit zo snel groeit, spreekt boekdelen.

“Als finance experts weten we hoe belangrijk het is om meerwaarde te leveren,” aldus Paulus Kooistra, een van de oprichters van Fit. “Daarmee beginnen we al tijdens het kennismakingsgesprek. We stellen onze opdrachtgever direct allerlei kritische vragen om tot de kern van het probleem te komen.”

Op een flexibele manier die aansluit bij je behoefte, levert Fit Professionals of Finance de financials die je nodig hebt. “We werken zeer gestructureerd,” aldus medeoprichter Erik Botter. “Elke opdracht begint met een plan van aanpak waarin duidelijk wordt omschreven wat de vraag is en hoe wij daarin gaan voorzien. Tussentijds komen er voortgangsrapportages met een helder overzicht van wat er al is bereikt en wat er nog te gebeuren staat, en aan het eind van de opdracht ontvang je een eindrapportage. Dat maakt het succes en de meerwaarde van de Fit-dienstverlening voor iedereen zichtbaar en meetbaar.”

Kernwaarden: deskundig, betrokken en vitaal

Wat Fit onderscheidt is dat het detacheringsbureau niet alleen goed zorgt voor zijn opdrachtgevers, maar ook voor de professionals. Dat doet de organisatie door bijeenkomsten, trainingen, events en fysieke uitdagingen te bieden. “We zijn ervan overtuigd dat een medewerker die voortdurend aan zijn kennis, ontwikkeling en gezondheid werkt, lekkerder in zijn vel zit en beter presteert,” licht Kooistra toe. “Dit is waar onze kernwaarden vandaan komen: deskundig, betrokken en vitaal.”

Alleen het beste voor Fit-opdrachtgevers

Fit Professionals of Finance levert uitsluitend inhoudelijk deskundige professionals. Zij voegen structureel waarde toe door zich betrokken op te stellen. Ze zijn pas content als ze de opdracht naar tevredenheid hebben uitgevoerd en liefst nóg verder zijn gekomen.
Fit toont zijn betrokkenheid door schaduwmanagement toe te passen. Dit houdt in dat ze de vinger aan de pols houden tijdens de werkzaamheden. Verloopt de opdracht naar wens? Ontstaan er nieuwe vragen? Kan Fit ondersteuning bieden? Bovendien investeert de organisatie veel tijd, energie en middelen in de professionals.

“We weten waarin ze uitblinken en op welke punten ze nog iets te leren hebben. We bieden niet alleen permanente educatie aan, we hebben zelfs een eigen trainingsprogramma ontwikkeld: de Fit Course. We bespreken wat hen drijft en waar ze voldoening uit halen. Zo bieden we hun elke dag de gelegenheid om optimaal te presteren en vitaal te blijven,” voegt Erik Botter toe. “En natuurlijk hebben we dankzij deze investering snel de professional gevonden die in het team van onze opdrachtgever past.”

In drie jaar tijd naar zeventien finance professionals

Ze begonnen met z’n tweeën. Uitgerust met kennis, ervaring, ambitie en een sterke overtuiging startten Erik Botter en Paulus Kooistra met Fit Professionals of Finance. Dat ze drie jaar later al zijn gegroeid naar zeventien finance professionals, is veelzeggend. Het bewijst niet alleen dat Fitters harde werkers zijn, maar ook dat hun bedrijfsfilosofie aanslaat. Steeds meer Finance Managers en directeuren kloppen bij hen aan voor een oplossing voor korte of langere tijd. Heb jij ook behoefte aan informatie, kennis en inzicht op financieel gebied? Fit Professionals of Finance begrijpt precies wat je nodig hebt. Als ervaren finance specialist heeft Fit snel de perfecte oplossing voor je.

The multi language content connoisseurs

Not your average vertaalbureau

Above and beyond…

We zijn het vertaalbureau van de toekomst. In een wereld waar grenzen vervagen en waar technologie zich sneller ontwikkelt dan Usain Bolt kan rennen, heb je meer dan een vertaalbureau nodig. Je wilt een ervaren taalpartner die jou met een combinatie van taal- en marketingkennis succesvol kan maken in elke taal. Machielsen is je one-stop-shop voor internationale marketing & communicatie.

Content marketing bureau 

Content marketing is de effectiefste manier om de groeiambities van je organisatie waar te maken. Waarom? De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd en met goede content marketing voorzien we in deze behoefte. We maken een strategie op maat en produceren content die bij jouw organisatie past. We werken structureel aan je vindbaarheid en we meten hoeveel impact we maken op basis van KPI’s.

Vertaalbureau

In iedere uiting staat de boodschap die je wilt overbrengen centraal. Tekst is letterlijk het hart van je communicatie, in iedere taal. Een goede vertaling is essentieel om jouw boodschap op een doeltreffende manier over te brengen bij je doelgroep. Een goede vertaling kan zelfs doorslaggevend zijn bij het gunnen van een opdracht. Met onze kennis en expertise voegen we waarde toe aan jouw internationale succes. We zetten twee native vertalers in voor iedere vertaalopdracht. 

Contact

tel: +31 50 309 31 62 - mail: office@machielsen