Geef het kantoor en upgrade met deze 4 tips

Willen jullie altijd het kantoor al een kleine upgrade geven, maar kwam dit er nooit van? Dan is nu het moment. Omdat we nu nog veel aan het thuiswerken zijn, is het vaak rustig op kantoor. Hierdoor is er meer ruimte om het kantoor een upgrade te geven. Maar hoe? Je doet het met deze 4 tips.

  1. Verander de vloer

Nu het kantoor zo goed als leeg is, is het het perfecte moment om de vloer aan te pakken. Het leggen van een nieuwe vloer kan namelijk een tijdje duren. Nu er toch geen werknemers over de vloer komen, kan dit werk sneller worden uitgevoerd. Wil je geen nieuwe vloer? Dan is dit wel het moment om de huidige vloer in de wax te zetten of helemaal schoon te maken. 

  1. Andere kleur op de muur

Normaal zouden je werknemers dagen in de lucht van verf zitten, maar nu iedereen thuiswerkt is het mogelijk om de kleur op de muur te veranderen. Het is goed om te kiezen voor een lichte, neutrale kleur, die de accenten van het kantoor naar voren laten komen. Kies niet voor een donkere kleur of teveel print. Dit kan verkleinend en afleidend werken. 

  1. Leuke accessoires 

De vloer en de muur zullen zorgen voor een grote verandering als je collega’s weer op kantoor komen. Toch is het niet altijd nodig om deze drastische maatregelingen te nemen als je het kantoor wilt veranderen. Door de huidige accessoires te vervangen door nieuwe, hippere accessoires verandert er ook al veel. Kies bijvoorbeeld voor nieuwe lampen, grote posters of leuke schilderijen. Met secondelijm bevestig je binnen een handomdraai de leukste dingen aan de muur. 

  1. Ga voor groen 

Kies voor meer planten op kantoor. Planten doen het altijd goed! Met een aantal grote planten, afgewisseld met een paar kleine verander je het beeld van het kantoor. Naast dat ze super leuk staan in kantoorruimtes, zorgen ze ook voor veel andere voordelen. Zo zorgen ze voor meer zuurstof en zuiveren ze de lucht. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van je medewerkers. 

Met deze 4 tips geef je jouw kantoor een upgrade, voor als jouw werknemers weer op kantoor komen werken. Zorg er dan natuurlijk ook voor dat je voldoende ontsmettingsmiddelen hebt staan.