Get your gear together!

De zomer staat voor de deur! Tijd om je oude gear te vervangen of je nieuwe outfit compleet te maken met de laatste trends op het gebied van merkkleding voor op de motor. Onlangs hebben we nieuwe doorwaai jassen, geventileerde handschoenen en hippe motor sneakers kunnen toevoegen aan het assortiment, om jou helemaal ready te maken voor de zomer! 

Get your gear together! Meer info? Check dan www.chromeburner.nl/campaigns/get-your-gear-together

REV’IT!

In de maand mei krijg je bij aankoop van een REV’IT! motorjas een gratis SEESOFT rugprotector! Dat scheelt je niet alleen geld, maar het maakt je ritjes ook een stuk veiliger!

Bekijk onze collectie REV’IT! jassen op: www.chromeburner.nl/kleding/jassen/brand/rev-it!

TomTom

Met €50 cashback op de aankoop van een TomTom 550 komt jij wel heel voordelig aan op je bestemming!

Wil je ook niet meer verdwalen? Check dan snel www.chromeburner.nl/accessoires/merken/tomtom/

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!