Groei-specialist Quintin Schevernels in Raad van Advies Simplicate

Recent berichtte Simplicate over de explosieve groei. “Het afgelopen jaar werden honderden nieuwe klanten aangesloten en zijn we in omzet met 400% gegroeid. Simplicate heeft als doel het meest complete en gebruiksvriendelijke online software platform voor zakelijke dienstverleners in het MKB te zijn. Hierbij hoort dienstverlening op zeer hoog niveau waarbij we een gezonde en gecontroleerde groei willen doormaken. Deze manier van groeien is natuurlijk een hele uitdaging en daarom is groei specialist Quintin Schevernels per 1 april 2017 toegetreden tot onze raad van advies,” aldus mede-oprichter Gerard Loode.

ABSOLUUT GEEN ONBEKENDE IN DE TECH WERELD

Quintin is absoluut geen onbekende in de tech wereld, zo was hij CEO van Layar en als COO van VNU media verantwoordelijk voor de ontwikkeling van digitale producten als Tweakers.net, Intermediair.nl en Nationale Vacaturebank. De laatste jaren investeert Quintin via QSentie Ventures in startups als YEARN en SkillSeeker.

Daarnaast spreekt hij regelmatig over groei op tech events en schreef hij het boek Suits & Hoodies. Deze bestseller gaat over het geheim van de succesvolle start-up. Quintin beschrijft op basis van zijn ervaring en inzichten welke 7 essentials zowel bij de start-ups (de Hoodies) als bij de succesvolle corporates (de Suits) aan de basis staan voor succes. Het boek geeft een unieke inkijk in hoe het eraan toegaat bij succesvolle start-ups. Een must read dus voor iedereen die betrokken is (of zou willen zijn) bij start-ups en innovatie. Ondernemers, managers en high potentials maar ook angel investeerders, consultants, freelancers en studenten.

FOCUS OP SALES & MARKETING

Bij Simplicate gaat Quintin zich met name focussen op de begeleiding van het sales en marketing team. “We zijn erg trots dat Quintin zich aan Simplicate heeft verbonden. Quintin brengt ontzettend veel kennis en ervaring mee over het managen van een snel groeiend bedrijf. Daarnaast biedt hij ons toegang tot een zeer waardevol netwerk wat ook enorm helpt om onze groei met de juiste mensen te versnellen” aldus mede-oprichter Peter Hager.

GRONINGSE NUCHTERHEID

Voor Quintin was de reden om voor Simplicate te kiezen heel duidelijk: “de gebruikersvriendelijkheid van het product brengt een enorm plezier voor gebruikers in tegenstelling tot veel andere tools. Daarnaast is de Groningse nuchterheid van de ondernemers een verademing naast de vele wannabee’s die er in het wereldje rondlopen!”

ONTVANG DE BESTSELLER SUITS & HOODIES

Om de start van Quintin bij Simplicate te vieren, willen we graag onze relaties verblijden met het boek Suits & Hoodies. Wil je het boek graag ontvangen, stuur dan je gegevens naar jorike.vandijken@simplicate.nl. Ook voor alle overige vragen kun je contact opnemen met Jorike van Dijken via 06-38515113 of jorike.vandijken@simplicate.nl.

OVER SIMPLICATE

Simplicate | Better Business
Met Simplicate heb je je zaken beter voor elkaar

Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het versimpelen van complexe zaken. Want vereenvoudiging brengt verlichting. En daarom is het onze ambitie om software te bouwen die briljant is in zijn eenvoud. Dus bij ons kom jij – de gebruiker – op de eerste plaats en focussen wij ons op de belangrijkste reden waarom jij überhaupt business software zou willen gebruiken: om het jezelf makkelijker te maken.

OVER QUINTIN SCHEVERNELS (1971)

Quintin was o.a. CEO van startup Layar en COO bij VNU Media. Via QSentie Ventures investeert hij in startups als YEARN en SkillSeeker. Daarnaast is hij o.a. lid van de raad van commissarissen van VONQ en Infotheek. Hij schreef in 2015 het boek Suits & Hoodies over “het geheim van de succesvolle startup”.

Simplicate | Better Business

Simplicate is alles—in—één bedrijfssoftware en integreert eenvoudig met andere softwaretools!

 • CRM
  Altijd en overal je klantgegevens binnen handbereik!
  Lees meer >
   
 • HRM
  Alle belangrijke HRM-zaken in één overzicht. Weg met excellijstjes!
  Lees meer >
   
 • Sales
  Breng jouw sales op ongekend niveau en laat je bedrijf groeien.
  Lees meer >
   
 • Project Management
  Krijg eenvoudig meer grip op je Project Management.
  Lees meer >
   
 • Urenregistratie
  Plan en registreer uren, gewoon vanuit je agenda.
  Lees meer >
   
 • Facturatie
  Verstuur online je facturen en koppel je boekhoudpakket.
  Lees meer >

Met Simplicate heb je je zaken beter voor elkaar
Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het versimpelen van complexe zaken. Want vereenvoudiging brengt verlichting. En daarom is het onze ambitie om software te bouwen die briljant is in zijn eenvoud. Dus bij ons kom jij - de gebruiker - op de eerste plaats en focussen wij ons op de belangrijkste reden waarom jij überhaupt business software zou willen gebruiken: om het jezelf makkelijker te maken.

Contact
Wil je ook graag je business verbeteren en ben je op zoek naar bedrijfssoftware die daar goed bij past? Neem dan contact op met één van onze Account Managers via telefoonnummer +31 (0)88-5200500 of stuur een e-mail naar support@simplicate.nl