GROEIPLAN ontwikkelt eigen software

GROEIPLAN helpt ondernemers om hun ultieme bedrijfsstrategie te ontwikkelen; compact en overzichtelijk. Aan de hand van een tweedaags traject van inspirerende coaching sessies, creëren we samen een helicopterview: een bedrijfsstrategie op 1 pagina. 

We hebben al veel ondernemers kunnen helpen. De uitdaging is om deze nieuwe focus vast te houden. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft GROEIPLAN nu unieke eigen software ontwikkeld die ondernemers in staat stelt om hun voortgang eenvoudig te monitoren en bij te houden. 

Via dit systeem ontvang je persoonlijke e-mails en een op maat gemaakt systeem waarin je 24/7 kunt inloggen, meekijken en aanpassen. Ook blijf je makkelijk in contact met je coach, waardoor je plan levend en up-to-date blijft.

Meer weten? Klik hier voor GROEIPLAN in 1 minuut, of bereik ons via:

Jeffrey Heerkens  |    0648183719   |  jeffrey@groeiplan.nl   |   www.groeiplan.nl

 

Herkenbaar? Je dagen zijn gevuld met operationele zaken en problemen oplossen waardoor je geen tijd hebt om strategisch na te denken en plannen! 

Wij helpen jou met het creëren van die belangrijke helikopterview en zorgen ervoor dat je hem ook houdt. Wij doen dit door samen met jou in een inspirerende twee daagse sessie een Groeiplan te ontwikkelen. We zetten een stip op de horizon, creëren een winnende strategie en stellen een werkbaar actieplan op. En dit allemaal op 1 pagina dus super pragmatisch en overzichtelijk. Hierdoor heb je de focus op de juiste zaken en rust in je hoofd. Na het ontwikkelen van het plan blijven wij aan als coach en zullen we maandelijks contact hebben en elk kwartaal afspreken om de voortgang door te nemen en het plan up to date te houden, hierdoor blijft het plan levend en afgesteld op de realiteit.

Mijn naam is Jeffrey Heerkens en ik heb mijn twee mode merken Catwalk Junkie en Kultivate succesvol verkocht. Mijn nieuwe missie is zoveel mogelijk ondernemers helpen met het gezond laten groeien van hun bedrijf 

Het product is dus ontwikkeld voor ondernemers, door ondernemers en is toepasselijk op elke branch.

Interessant? Klik HIER voor ons concept in 1 minuut!

Ben jij klaar om te groeien? 

Vraag HIER je vrijblijvende sparringsessie aan en dan spreek ik je snel :)

Groetjes Jeffrey Heerkens  0648183719 / jeffrey@groeiplan.nl / www.groeiplan.nl