Het grootste Performance Event voor Marketeers

Het Performance Marketing Event blikt terug op 2019 en kijkt vooruit naar 2020. Op 10 december 2019 vindt het Performance Marketing Event plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. En dat het een bijzonder event gaat worden mag blijken uit de sprekers die komen. Keynote speaker is Igor Beuker. Verder zijn er sprekers van onder meer Beslist.nl, Google en e-Village. Onderwerpen zijn trends en ontwikkelingen in performance marketing, SEA, Google Ads, robotica, AI en andere spannende ontwikkelingen voor marketeers. De organisatie is in handen van de Sales Marketing Group (SMG), een initiatief van Dolf Kos.

Sales Marketing Group
SMG is hard op weg het grootste partnernetwerk in de online marketingbranche te worden. SMG biedt ondernemers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap te combineren met het samenwerken en het delen van kennis met collega's uit het vak. Daarmee creëert SMG een netwerk van specialisten voor online marketing en sales. Vakspecialisten die allemaal hun eigen expertise hebben zoals SEO, copywriting, UX, social media, affiliate marketing en online sales. SMG vormt hiermee een netwerk dat niet alleen interessant is voor bedrijven maar ook voor recruiters en agency’s in interim management.

De ultieme samenwerking tussen specialisten
Kos, CEO SMG: “We zien de Sales Marketing Group uitgroeien tot één grote powerhub met een grote verscheidenheid aan online marketeers en sales specialisten. Een groep waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen op hun eigen vakgebied, maar waar specialisten óók kunnen leren van vakgenoten met andere specialisaties. Natuurlijk horen hier ook inspirerende netwerk events bij. We hebben dit jaar al 11 Inspire & Connect sessies georganiseerd. En als klap op de vuurpijl natuurlijk straks ons Performance Marketing Event op 10 december in Nieuwegein. SMG groeit hard en we zijn voortdurend op zoek naar partners die zich willen aansluiten bij ons steeds groter wordende netwerk.”

Tickets zijn te koop via https://www.salesmarketinggroup.nl/