Hoe een Garmin smartwatch kan bijdragen aan je goede voornemens

Meten is weten. Tegenwoordig is het erg eenvoudig om je dagelijkse activiteiten te meten door middel van een smartwatch of sporthorloge. Ook tijdens het sporten biedt een smartwatch veel voordelen. Populaire smartwatches onder sporters zijn die van Garmin. Wij leggen je uit hoe een Garmin smartwatch kan bijdragen aan je goede voornemens van 2020!

Meer motivatie om te sporten door prestatiemeting

Zoals hierboven beschreven, kun je met een Garmin smartwatch je sport-en fitness prestaties bijhouden. Hiervoor zijn talloze mogelijkheden. Denk aan het bijhouden hoeveel je op een dag beweegt, hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel kilometer je loopt, hoe hoog je hartslag is en ga zo maar door. Je krijgt zelfs een melding als je te lang stilzit en wanneer je dus even in de benen moet. Doordat je precies weet wat je prestaties waren de vorige keer, weet je ook precies wat je moet doen om de volgende keer deze te verbeteren. Het meten van je prestaties door middel van een smartwatch bevordert dus je motivatie om veel te bewegen.

Gezondere voeding door je smartwatch

Naast het meten van je sportprestaties, kun je met een smartwatch ook bijhouden wat en hoeveel je dagelijks eet. Zo kun je precies het aantal calorieën bijhouden, waardoor je je beter aan je dieet kunt houden. Ook helpt een smartwatch je herinneren dat je genoeg water moet drinken. Heb jij als goede voornemen om af te vallen of om gewoonweg gezonder te eten? Dan helpt een smartwatch je dit in gang te zetten en dit langer vol te houden.

Minder telefoongebruik door smartwatch

Een goed voornemen dat steeds populairder wordt, is het verminderen van telefoongebruik.

Mensen zitten tegenwoordig zoveel op hun mobiel, dat de mooiste momenten aan ze voorbij gaan. Dankzij een smartwatch kun je je mobiel gewoon in je zak laten of zelfs helemaal wegleggen, notificaties krijg je namelijk gewoon binnen op je pols. Je kunt hierbij precies instellen welke meldingen je wel, en welke meldingen je niet wilt ontvangen op je smartwatch. Als iets écht belangrijk is, zie je dit direct. Een smartwatch helpt je dus om minder naar je telefoonscherm te staren en meer te genieten van het leven en de mensen om je heen.

Oftewel genoeg motivatie om een Garmin horloge te kopen, en dat doe je natuurlijk bij Horloge.nl of in één van onze winkels!

Horloge.nl dé Horlogespecialist

Horloge.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van horloges. Advies over een horloge, meerdere horloges bekijken, bestellingen afhalen of een nieuwe band aan uw horloge laten zetten, het is allemaal mogelijk bij Horloge.nl!

Horloge winkels in Rotterdam en Breda

Naast de online verkoop hebben wij een flagship store in Rotterdam waar bijna het volledige assortiment van onze website te bekijken is, en een winkel in Breda.

 

Producten bekijken / afhalen

Bent u online op zoek naar een horloge, maar wilt u het eerst even zien of passen voordat u uw keuze maakt? Dat is geen enkel probleem bij Horloge.nl. Bestel de producten waar u geïnteresseerd in bent op onze website en kies als verzendmethode 'afhalen'. Wij leggen deze producten dan 5 werkdagen apart in Rotterdam, zodat u ze bij ons kunt komen bekijken. Uiteraard zonder aankoopverplichting. Ook kunt u in de winkel in Breda producten bestellen uit onze centrale voorraad en ze daar bekijken.
 

Advies over horloges

Zoekt u een horloge met bepaalde functies of voor een bepaald doel? Wij kunnen u adviseren. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat u te helpen een horloge te kiezen dat aan uw eisen voldoet.
 

Horlogebanden

Bent u op zoek naar een vervangende band of gewoon een andere band voor uw horloge? Ook hier kan Horloge.nl bij helpen. Wij hebben een breed scala van zowel originele merk horlogebanden als universele horlogebanden op voorraad.
 

Reparaties / Vervangen batterij

Voor reparaties buiten garantie of het vervangen van een batterij kunt u terecht bij onze eigen gediplomeerde horlogemakers.