Interactief leren met 3D beelden

Virtual Reality heeft de toekomst en in de makelaardij wordt al regelmatig gebruik gemaakt van deze techniek om, door middel van 3D beelden, ruimtelijk inzicht te geven in wat een woning te bieden heeft. IQ4Learning gaat in samenwerking met 'van Gelderen opleiding in praktijk' echter een stap verder en maakt op een geheel andere, maar vooral op een eigen wijze gebruik van 3D beelden in combinatie met opleidingsoplossingen.

Denk eens aan virtuele opleidingsoplossingen met behulp van interactieve 3D beelden in bijvoorbeeld: een fabriek, kantoor, winkel, school, restaurant, museum, schip. En dit is nog maar een kleine greep uit de onbegrensde mogelijkheden.

Met onze kennis van deze 3D-Virtual Reality techniek in combinatie met instructie of leren, brengen wij op een unieke futuristische wijze in beeld wat op uw locatie voor u belangrijk is.

​Als u zich er nog steeds geen beeld bij kan vormen, denk dan eens aan onderwerpen zoals:

 • Een virtuele rondleiding.
  Hoe ziet uw locatie er gedetailleerd in 3D uit. En wat moet uw medewerker, klant, student, gast weten over uw locatie?
 • Veiligheidsborging. 
  Stel, er doet zich een calamiteit voor, is het dan bij uw medewerkers of de bezoekende klant of gast bekend waar bijvoorbeeld beschikbare brandgangen zijn of waar brandblusmiddelen hangen. Kortom is de veiligheid van iedereen goed in beeld gebracht?
 • Gedrag. 
  Weleens nagedacht om gedrag aan 3D beelden te koppelen? Onderwerpen zoals klant- of gastgerichtheid of klantvriendelijkheid, met andere woorden, wat verwacht u van uw medewerkers hoe zij zich naar een klant of zelfs naar elkaar opstellen.
 • Kwaliteitsborging.
  Weleens nagedacht om toetsing en certificering aan de hiervoor genoemde onderwerpen te verbinden?

En dit is nog maar een kleine greep uit de werkelijke potentiële mogelijkheden.

Conclusie:
Ervaar wat het is om met onze toonaangevende 3D-VR techniek, met als het ware een virtuele bril op, uw locatie in beeld te laten brengen en daar leeroplossingen aan te laten koppelen.
Leren of instrueren wordt ineens leuk en krijgt letterlijk een heel andere dimensie.

IQ4Learning in samenwerking met 'van Gelderen opleiding in praktijk' heeft daar vanuit haar corebusiness veel ervaring mee en niet onbelangrijk, het is een uiterst betaalbare oplossing in vergelijking met veel andere leeroplossingen.

Missie
Het ontzorgen van u als klant op het gebied van 'Leren werken'.

Visie
Vanuit de complete kijk op 'leren werken' ontzorgen wij onze klanten in de zoektocht naar slimme en duurzame opleidingen.

​IQ4Learning helpt het bedrijfsresultaat van ondernemingen te verbeteren door het functioneren en het presteren van medewerkers te optimaliseren en de kennis binnen het bedrijf toekomstbestendig te borgen.

​De digitale leerstof is beschikbaar via alle moderne digitale dragers.

​Innovatie is belangrijk en daarom werken wij met de nieuwste software en maken wij gebruik van de nieuwste leermethodes, o.a. door gebruik te maken van 3D beeldmateriaal.

​IQ4Learning biedt maatwerk en standaard oplossingen mét of zonder eigen leersysteem.