Internationale erkenning voor Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept

Brusselse vestiging The Artist wint "Outstanding Office Space" award

Brussel, 29 november 2019 – De Brusselse vestiging van Welkin&Meraki heeft de prestigieuze "Outstanding Office Space" award gewonnen. Het is de eerste niet-Nederlandse locatie die de award van kantoorruimtespecialist Flexas.com in ontvangst neemt.

Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept heeft officiële erkenning gekregen van een onafhankelijke, internationale industrie-expert, minder dan 12 maanden na opening. De "Outstanding Office Space" award van Flexas.com ging naar The Artist, Welkin&Meraki's locatie in Brussel. Het is de eerste niet-Nederlandse locatie die de prijs in ontvangst neemt. De vestiging in Brussel was de eerste premium flexibele kantoorruimte in België, midden in het centrum van de Europese wijk. Welkin&Meraki opende in snel tempo kantoorruimtes in Eindhoven, Parijs (twee locaties) en Luxemburg - en in 2020 zullen er nog meer volgen. Alle locaties focussen zich op premium kwaliteit en comfort en helpen ondernemingen te groeien dankzij vijf duidelijk gedefinieerde USP's, die voor het eerst in Brussel werden geïntroduceerd: de snelste en veiligste Wi-Fi, optimale verlichting voor productiviteit, exclusief ontworpen lederen meubilair, op maat gemaakte duurzame koffie en gezonde voeding van een Michelin-kok.

Alain Brossé, oprichter en CEO van Welkin&Meraki: "We zijn trots op deze internationale erkenning. Het is een mooie en positieve aanmoediging na ongeveer een jaar te bestaan. Vanaf de eerste dag is onze strategie anders geweest dan die van vele andere serviced office aanbieders. Wij dienen ondernemingen en bieden hen een premium serviced kantoorervaring, gebaseerd op relevantie en welzijn. Het is goed om te weten dat deze strategie niet alleen door onze gasten wordt gewaardeerd, maar ook door professionals uit de sector".

Eerste niet-Nederlandse locatie

Kantoorruimtespecialist Flexas.com is de grootste online consultant voor kantoren in Nederland en België. In september 2018 zijn zij begonnen met het uitreiken van de "Outstanding Office Space" awards en onlangs hebben zij besloten deze ook buiten Nederland uit te reiken. Welkin&Meraki is het eerste niet-Nederlandse laureaat.

Michaël Xavier Henry, Country Manager Frankrijk en België bij Flexas.com: "Het was een groot genoegen om de "Outstanding Office Space" award uit te reiken aan Welkin&Meraki. Dit premium zakencentrum heeft op onze website een gemiddelde beoordeling van 4,7 / 5 ontvangen van haar huurders en creëert een stijlvolle en professionele werkomgeving". De officiële overhandiging van de award vond plaats op 14 november in Welkin&Meraki’s vestiging in Brussel. Michaël Xavier Henry kwam persoonlijk naar de locatie en overhandigde de award aan CEO Alain Brossé en General Manager Dayana Mero voor The Artist.

Flexas.nl Kantooruimte specialist

Wij helpen zowel grote als kleine organisaties bij het vinden van het meest geschikte kantoor. Dit doen wij anders dan de traditionele makelaar. Ten eerste streven wij na het meest uitgebreide aanbod van kantoorruimte te kunnen presenteren. Vervolgens matchen wij de vraag van onze klanten aan specifieke kantoren en brengen hen direct in contact met de eigenaar. Als specialist staan wij ondernemers bij tijdens het gehele proces van zoektocht tot afronding. Dit doen wij geheel kosteloos.

Ben jij zoek naar een kantoor?

Kantoorruimte huren Amsterdam
Kantoorruimte huren Rotterdam
Kantoorruimte huren Utrecht
Kantoorruimte huren Eindhoven
Kantoorruimte huren Schiphol
Kantoorruimte huren Den Haag

Hulp nodig bij de zoektocht naar een kantoor?

Het vinden van het meest geschikte kantoor is niet altijd even gemakkelijk. Wij proberen jouw zoektocht zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Er zijn grofweg twee opties waar je voor kunt kiezen, namelijk zelf zoeken en vergelijken of contact opnemen en je laten assisteren door onze specialisten. Zij kunnen op basis van jouw eisen en wensen een profiel opstellen en de juiste kantoren selecteren. Bovendien kunnen zij een efficiënt ingeplande bezichtigingsronde inplannen. Zo kun jij je focussen op je core business!

Nu ook in België, Duitsland en Frankrijk!

Flexas.com is nu ook actief in andere landen! Wij hebben kantoren in diverse steden.

Onder andere in:

Kantoor te huur Antwerpen
Bureau à louer Bruxelles​
Location Bureau Paris
Büro Mieten München
Büro Mieten Berlin
Büro Mieten Hamburg