Investeerders.nl wil particuliere investeerders informeren

Wie op de hoogte wil blijven van de wereld van investeringen kan nu terecht bij Investeerders.nl. De website was eerder onder een andere naam actief, maar richt zich na de rebranding nog nadrukkelijker op particuliere investeerders. Zij leren via nieuwsberichten en tijdloze kennisartikelen alles over bijvoorbeeld crowdfunding, venture capital en private equity.

Investeerders.nl werd deze zomer stilletjes gelanceerd. De website is een initiatief van de Utrechtse internetuitgeverij Eurolutions, die ondernemers, investeerders en andere geïnteresseerden al sinds 2010 informeerde via de website Geld & Ondernemen. Om duidelijker te maken wat de website te bieden heeft, is begin deze zomer besloten om de domeinnaam te veranderen.

Geïnteresseerden kunnen via Investeerders.nl op de hoogte blijven van alles wat met investeringen heeft te maken. Uiteraard blijven de handige artikelen over het lenen van geld voor je bedrijf of de zaken waar je op moet letten bij een bedrijfsovername online staan op het informatieportaal. Maar de focus ligt nu wel meer op investeringen. Hiermee is Investeerders.nl een ideaal startpunt voor de  particulier die zijn eigen vermogen beschikbaar wil stellen.

Kennis en actualiteit
Op Investeerders.nl lees je onder meer wat crowdfunding precies inhoudt en hoe groot die markt nu eigenlijk is, wat het verschil is tussen een ontwikkelingsmaatschappij en een participatiemaatschappij, wat een hedgefonds precies doet en welke bekende business incubators er actief zijn in ons land.

Maar Investeerders.nl fungeert niet alleen als een soort encyclopedie voor de investeerder, het is ook een weblog die de actualiteit in de gaten houdt. Regelmatig zijn op de homepage interessante nieuwsberichten te lezen, waardoor je als geïnteresseerde onder andere op de hoogte blijft van hoe de Nederlandsde crowdfundingplatforms presteren, welke nieuwe financiële regelingen de overheid heeft getroffen en hoe de private equity-markt zich heeft ontwikkeld.

Over Investeerders.nl
Investeerders.nl is een informatie website van internetuitgeverij Eurolutions, dat ook andere websites voor ondernemers in haar portfolio heeft, zoals Ondernemen & Internet, EenmanszaakOprichten.nl en OndernemersAdministratie.nl. Investeerders.nl werd in de zomer van 2017 gelanceerd en vloeit voort uit de website Geld & Ondernemen, dat in 2010 werd opgericht.

Eurolutions is een internetuitgeverij uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in zakelijke media. Het werd opgericht in 2002 en verdiende in eerste instantie zijn sporen als website-bouwer. Al snel werd de opgedane kennis en ervaring ingezet om andere (startende) ondernemers te informeren.

Eurolutions beheert momenteel enkele eigen online uitgaves die allen gerelateerd zijn aan zelfstandig ondernemen of aan ecommerce-activiteiten, zoals het starten van een eigen webwinkel. Enkele van de websites uit het portfolio van Eurolutions zijn Investeerders.nl, Ondernemen & Internet, BVbeginnen.nl en Ondernemersadministratie.nl. Op deze websites vinden startende ondernemers, particuliere investeerders en zzp'ers honderden pagina's vol interessante en nuttige informatie die hen helpen met het oprichten van een bedrijf, het investeren met eigen vermogen of het opgeven van hun belastingen.