IPcam-shop adviseert klant met slimme Keuzehulp Camerabewaking

In een technische branche, met producten als beveiligingscamera’s, kan het voor consumenten moeilijk zijn om een keuze voor het juiste product te maken. IPcam-shop.nl biedt hier nu de oplossing voor: de slimme Keuzehulp Camerabewaking. Met deze unieke en vooruitstrevende module willen zij de klant helpen met het maken van de juiste keuze. Door het beantwoorden van simpele vragen wordt de klant naar het product geleid dat het beste bij de wensen past.

Inspelen op behoefte in een groeiende markt

Uit een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4700 Nederlands bleek dat bijna 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens gebruikmaakt van slimme beveiligingsapparatuur. De markt is sinds 2017 gegroeid met maar liefst 36 procent. Met een groeiende vraag naar beveiligingsapparatuur is het daarom van belang om de klant het juiste artikel te kunnen aanbieden. 

Lennard Nijman, oprichter van IPcam-shop.nl: “Wij krijgen regelmatig de feedback van klanten dat zij door de bomen het bos niet meer zien. Dat snappen we maar al te goed, want niet iedereen is bekend met de specificaties van beveiligingscamera’s. Door de grote keuze en vele merken die er zijn, is het lastig om een keuze te maken. Onze keuzehulp moet hier verandering inbrengen.”

Hoe werkt de Keuzehulp Camerabewaking?

Middels afbeeldingen en het beantwoorden van een aantal simpele vragen worden klanten naar het product geleid dat het beste bij hun wensen past. De Keuzehulp Camerabewaking is uniek in Nederland binnen de aanbieders van smart home beveiliging. Met de nieuwe Keuzehulp Camerabewaking is het maken van de juiste keuze voor een beveiligingscamera toepassing nu heel erg makkelijk. Dit resulteert in meer tevreden klanten, maar ook zijn er voordelen voor IPcam-shop.nl. De keuzehulp zorgt voor meer omzet en conversies, minder retouren en een minder drukke klantenservice. 

Wie is IPcam-shop.nl?

IPcam-shop.nl is in 2010 begonnen als een kleine webwinkel voor betaalbare beveiligingscamera’s. Binnen 9 jaar is het bedrijf gegroeid tot marktleider binnen het online aanbod van IP-beveiligingscamera’s en aanverwante producten. Het assortiment van IPcam-shop.nl bestaat onder andere uit kwalitatieve IP camera’s van gerenommeerde merken als Dahua, Reolink, Foscam en Hikvision. 

Bron: Emerce