Je bestanden veilig opslaan op Wereld Backupdag

Bestanden kwijtraken gebeurt vaker dan je denkt. Zowel privé als zakelijk. Door een klein foutje kun je het werk van dagen in één luttele seconde kwijtraken. Voorkom dit en kom naar de workshop op 31 maart!

Wist je dat:

  • 90% van de ondernemers geen backup maakt of de backup en beveiliging slecht heeft geregeld;
  • één op de vijf mkb'ers slachtoffer is van cybercriminaliteit;
  • één op de drie mkb’ers werkt met een verouderd besturingssysteem zoals Yosemite of El Capitan;
  • 113 telefoons per minuut kwijtraken;
  • 29% van de rampen per ongeluk gebeuren;
  • 1 op de 10 computers iedere maand geïnfecteerd raakt met een virus;
  • 3,4 miljoen Nederlanders in 2017 slachtoffer van cybercrime zijn geweest;

Voorkom narigheid, kom naar de workshop!

Op deze wereld back-up dag leggen wij door middel van time machine uit hoe je een backup maakt op een externe schijf, via time capsule of online (Google Drive). Daarnaast krijg je een persoonlijke MacBook-APK (periodieke onderhoudscontrole) + 23 handige onderhoudstips voor je MacBook. Investeer in deze dag: datarecovery kost minstens een paar honderd euro en onmetelijke stress.

 

Praktische info

Voor wie? Mac gebruikers, ondernemers, flexwerkers, studenten.
Waar? HNK Utrecht West, Weg der Verenigde Naties 1.
Wanneer? 31 maart, 10-12 uur en 14 - 16 uur.
Neem je MacBook + stroomkabel mee!

 

Prijs op Wereld Backup dag:

€ 97,-- voor bedrijven ex btw.
€ 97,-- voor particulieren inclusief btw.
€ 27,-- voor studenten

Aanmelden: stuur een e-mail naar maurits@macleasy.nl

Macleasy BV is een onafhankelijk en duurzaam Utrechts Apple service kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in levensduurverlenging van Apple computers die 4 tot 10 jaar oud, traag, gecrasht, kapot of afgeschreven zijn.

Door middel van advies, onderhoud, reparatie, inruil & trainingen en met behulp van Wajongers en jongvolwassenen met een taalachterstand verlengen wij de levensduur met 2 tot 8 jaar.

Advies
Wij bieden altijd een gratis Apple computer check of diagnose en geven je 3 levensduurverlenging opties die passen binnen jouw vraag, wens, behoefte of probleem.

Onderhoud
In veel gevallen is een trage Apple computer simpelweg te verhelpen door het een onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor bespaar je honderden euro’s per jaar.

Reparatie
Wanneer je Apple computer gecrasht of kapot is repareren onze onafhankelijke Apple Certified Support Professionals je Apple computer binnen 1 tot 3 werkdagen met standaard 2 jaar garantie. 

Inruil
Wanneer jouw Apple computer niet meer te repareren is of de reparatiekosten te hoog zijn, kun je het inruilen voor een nieuwe, refurbished of een sustainable Mac.

Training
Met onze Apple computer trainingen leer jij je Mac optimaal te gebruiken en onderhouden waardoor je meer tijdwinst, kostenbesparing en minder ICT problemen & frustraties hebt.

Mac Academy
De Mac Academy is het Mac opleidingsprogramma van Macleasy BV en heeft 3 doelstellingen:

  1. Wajongers en jongvolwassen met een taalachterstand begeleiden & trainen naar een vaste baan.

  2. Het aanbieden van stageplekken, projecten en werkplekleren voor (V)MBO leerlingen.

  3. Het verzorgen van Mac trainingen en workshops voor studenten, professionals, ondernemers, DGA’s en kleine BV’s.

Waarom doen we het?
We schrijven om de 2, 3 of 4 jaar computers af, omdat deze door de benodigde updates en upgrades trager worden. Maar is dat eigenlijk wel nodig? Macleasy heeft een manier gevonden waardoor computers niet meer te vroeg verkocht, vervangen, afgeschreven of in de kast gelegd hoeven te leggen en hiermee het milieu extra belasten.

Waar staan we voor?
Samenwerken en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Macleasy houdt hierbij mens, milieu en Mac (people-planet-product) in acht. 

Wat is ons doel?
Aan de hand van het 8R computer model (rethink- reduce - reorganise - repair- reuse- refurbish – recover – recycle) verlengen wij de levensduur met 2-8 jaar van Apple computers.

Door levensduurverlenging dragen we met zijn allen bij aan een schoner milieu en kunnen we zelfs extra werkgelegenheid creëren aan mensen met beperkingen en jongvolwassenen met een taalachterstand.

Wat is onze kracht?
In je eentje kom je ver, maar samen maak je meer impact! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win.